#ÉLETEM

És igen, létezik módszer a gumis lepedő összehajtására!

2014. október 31., péntek 10:56

Ön is küzdött már hiába a szélükön gumival ellátott, amúgy nagyon praktikus lepedők rendes összehajtogatásával? És mivel semmilyen módszert nem tudott kiötleni, maradt az úgy-ahogy összegöngyölésnél, amivel viszont rengeteg helyet foglal? Bár ez az oktatóvideó már nem új, abból, hogy a Facebookon lelkesen osztják, arra jutottunk, sokaknak hat az újdonság erejével, úgyhogy megosztjuk önökkel is, mi a tuti – és helytakarékos! – megoldás!

 

Ezzel a módszerrel nemcsak helyet takaríthat meg a szekrényben, de még esztétikusabb is lesz a látvány, ráadásul a lepedő sem lesz gyűrött, amikor felrakja a matracra. Bónusz: ha mindig is szerette volna kivasalni is a gumis lepedőt, de fogalma sem volt róla, hogyan lehet egy ilyen mindenhol ráncolódó, vékony anyaggal elbánni, arra is van ötletünk:

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta