#ÉLETEM

Megvan, mi kell ugyanúgy a nőknek, mint a pasiknak!

2014. október 13., hétfő 21:24

Széles arccsont, mélyebb hang, nagyobb test. Azt már tudjuk, hogy a nők többek között ezekre a tulajdonságokra buknak, ahogy tudjuk azt is, hogy a férfiaknak bizony a nagy fenék kell, legalábbis akkor, ha elég feszültek. De vajon mi kell ugyanúgy a nőknek és a férfiaknak? Mi az a tulajdonság, amitől mindkét nem elalél? 

2273i

Az alázatosság, az. Bizony. Akármennyire is fura, egy friss kutatás szerint mindenkinek bejön, ha a potenciális partner segítőkész, nagyvonalú, tiszteletet tanúsít konfliktusok idején és képes elfogadni a kritikát. Igazából, az alázatosság szexisége így kibontva mégsem olyan fura. A The Journal of Positive Psychology-ban ismertetett kísérletsorozat eredményeiből kiderül, hogy az alázatosság már az ismerkedés korai szakaszában is vonzó, de jobban értékeljük partnerünket és könnyebben bocsátunk is meg neki egy hosszú kapcsolatban, amennyiben alázatos embernek tartjuk őt. Egyszerűen jobban értékeljük emberileg. Ez pedig minden viszonyban jól jön, de különösen fontos a távkapcsolatokban. Ott ugyanis jóval nehezebb bármiért is megbocsátani a partnerünknek. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta