#ÉLETEM

34 tipp a következő állásinterjújához

2014. április 28., hétfő 21:43

Munkát találni nem könnyű, és már azelőtt is jelentősen csökkenheti az esélyeit, mielőtt behívnák egy állásinterjúra. Persze az sem mindegy, hogyan viselkedik az első találkozás alkalmával, és teljesen máshogy kell nekifogni a munkakeresésnek, ha nem pályakezdő és a negyvenet is betöltötte. A trükköknek természetesen se vége, se hossza, így idő kérdése volt, hogy végre valaki egy infografikán összegyűjtötse őket. A College Atlas összegyűjtötte, hogy mik azok a dolgok, amiket a munkavállalók a leggyakrabban elrontanak és milyen kérdésekre érdemes felkészülni. A hajtás után nézze meg az ábrát, szívja magába a tudást, szívlelje meg a tanácsainkat és hasznosítsa őket, ha éppen állást keres. Sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta