#ÉLETEM

Támadnak a pollenek – tesztelje, képben van-e az allergiával!

2014. március 11., kedd 15:46

A strandszezont nyilván jobban várjuk, ám az adófizetési határidők mellett a polleninvázió kezdete is biztos pontot jelent az allergiások milliós nagyságrendet bőven meghaladó tömegének naptárában. De hányan is vannak pontosan? Mivel lehet enyhíteni a tüneteket? Létezik gyógyulás?

Ha kíváncsi, mennyire ismeri a szénanáthát, két orrfújás között töltse ki kvízünket, amit dr. Balogh Katalin allergológus, a Budai Allergiaközpont főorvosa segítségével állítottunk össze.

Minden kérdés megválaszolására 15 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta