no

Ezek a legnagyobb fürdőszobai titkok egy párkapcsolatban

A nők a szépségért mindent megtesznek: kozmetikushoz, fodrászhoz járnak, sportolnak, sőt, olykor még egészen bizarr szépségápolási kütyüket is segítségül hívnak. Ezt persze a férfiak is jól tudják, van azonban, amit talán nem is sejtenek, és amit a legjobb kapcsolatban sem biztos, hogy szívesen végezne a csajuk a szemük láttára. A Daily Mail azért összeszedte, mit rejtegetnek leginkább a nők párjuk elől.

Egy friss közvéleménykutatás szerint a nőknek átlagosan 8 kínos szépségtitkuk van, amiket megpróbálnak minél jobban elrejteni az élettársuk, de még a férjük elől is. Ilyen, szigorúan titokban tartott információ például, ha a nő alakformáló fehérneműt hord, és azt a látványt sem szívesen osztják meg, ahogy lereszelik a sarkukon lévő bőrkeményedést. Persze vannak ennél durvábbak is: sokan például akkor ájulnának el, ha a pasijuk végignézné, ahogy kihuzigálják a renitens szőrszálakat az orrukból, vagy gyantázzák a bajszukat.

A kutatás szóvivője szerint a nők többsége azt vallja, sose szeretne úgy elkényelmesedni a párkapcsolatában, hogy a szépségápolás kevéssé szexi részét is nyitott ajtóknál műveljék, mert szeretnék megőrizni társukat abban a hitében, hogy ők alapból ápoltak és szépek. Persze egy idő után jobban beavatják őket a kis titkaikba is, de a megkérdezettek kétharmada úgy gondolja, jobb, ha a férfiak még hosszú együttélés után sem tudnak minden egyes momentumról, ami a fürdőszobában történik.

20 dolog, amiről jobb, hogy a pasik nem tudnak

  1. a lábujjakon lévő szőrszálak kicsipeszelése/leborotválása
  2. az arcon lévő szőr, vagy a szakáll eltávolítása
  3. oda nem illő szőrszálak eltávolítása a test bármely részén
  4. bajusz gyantázása/szőkítése
  5. bőrkeményedés eltávolítása a sarokról és talpról
  6. alakformáló fehérnemű viselése (és birtoklása)
  7. szemöldökszedés
  8. bikinivonal borotválása/gyantázása
  9. orrban lévő szőrszálak kicsipeszelése
  10. arcápolás (tisztítás, tonizálás, hidratálás)
  11. körömvágás a lábujjakon
  12. fogfehérítés
  13. öregedésgátló krémek használata
  14. fogkrém használata a pattanásokra
  15. arcpakolás használata
  16. alkar és a láb gyantázása, borotválása
  17. mellnövelő betét viselése
  18. arcradírozás
  19. szempilla/szemöldökfestés
  20. narancsbőr elleni krém
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek