#ÉLETEM

Minek a kalóriatartalmát akartuk tudni 2013-ban?

2014. január 5., vasárnap 10:49

A Google minden év végefelé rengeteg adattal látja el a világot arról, hogy mikre kerestek az internethasználók az adott évben a legtöbbet. Ahogy korábban már megírtuk, divat témában például legtöbben a Versace divatmárka iránt érdeklődtek - köszönhetően Drake-nek is, legalább is a divatmárkák közül.

Mint kiderült, a magyarok a diéták közül legjobban a 90 napos diétára voltak kíváncsiak, míg a paleolit - meglepetésre - csak a második lett, a legnépszerűbb receptnek pedig a palacsinta receptje bizonyult, leverve többek között a gofrit és a muffint.

Gyorsétterem vs alapanyagok

Mivel az egészséges életmód ész nélkül terjed évek óta szerte a világban, nem csoda, hogy kihozták azt a listát is, amiből kiderül, hogy mely ételek kalóriatartalmát kutatták a legtöbbet az Egyesült Államokban. Ez elég sokat elmond az étkezési trendekről is.

2012-ben a legtöbbet arra a szókapcsolatra kerestek rá, hogy "McDonalds kalóriák", másodikként arra, hogy "Chipotle kalóriák", harmadikként pedig arra voltak a leginkább kíváncsiak, hogy mennyi kalória van egy avokádóban. A listára egyébként felkerült még a Subway étteremlánc is.

Ehhez képest viszont az idei listán egyetlen étteremlánc sem szerepel már, amiből akár arra is lehetne következtetni, hogy az amerikaiak egészségesebben kezdtek étkezni. A legtöbben sorrendben a tojásra, a banánra és a sörre kerestek rá. Az avokádó ezúttal csak a tizedik lett.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta