Szívassa meg a munkatársait a bögréjével

Nyakunkon a teaszezon, bár az igazi ínyencek nyáron sem állnak le, a legtöbben viszont inkább hűvösben, ősztől tavaszig élvezik a forró italt. Most összeszedtünk néhány elengedhetetlen kelléket teázáshoz, amikkel feldobhatja a borongós nappalokat, és egyébként is túlmutatnak az egyszerű, filterbelógatós-kevergetős teázási rituálén.

Önkeverős bögre

10452285-1330095401-608780

Roppant hasznos, hisz ki szereti, hogy a cukor lesüllyed a meleg ital aljára, vagy ha kanállal kell kevergetni teáját, főleg a csomósodásra hajlamos instant kávéját vagy forrócsokiját?! Az eszköz gombnyomásra megoldja mindezt, csak ki kell tapasztalni, meddig öntheti tele forró itallal, hogy az automata keverés ne menjen át a konyha átfestésébe, némi égési sérüléssel. Az önkeverő bögrét szerencsére már itthon is be lehet szerezni, például innenés nem sokkal drágább, mint egy hagyományos, amihez ugye, még kiskanál és kézi erő is kell.

Munkahelyi bögre

Valószínűleg a legtöbb munkahely egyik fő konfliktusforrása a konyha. Gyakran még szakmai ellenszenv is eredhet egy szimpla konyhai konfliktusból. A nézeteltérések forrása általában az, hogy az egyik fél elvesz valamit, ami a másik félé: lehet az egy alma, egy egész ebéd, vagy éppen a kedvenc bögre, amit aztán gazdája mosatlanul, beleszáradt instantleves-maradékokkal lát újra. Erre megoldás ez a bögre, aminek alján egy kis dugó van. Ezt a dugót tartsa magánál, mondjuk a kulcstartón, vagy a belépőkártyája mellett, és a probléma megoldva. A dugó nélkül ugyanis a bögre teljes mértékben használhatatlan. Az lehet, hogy az év csapatjátékosa cím nem, de a bögréje csak az öné lesz.

41FTszlqB3L
Amazon

Teafőző pingvin

Aki szereti a teát, az pontosan tudja, hogy minden alapja az időzítés. Ha filteres teát nem hagyja benne elég ideig, akkor nem áznak ki az ízek, ha túl sokáig hagyja benne, akkor meg keserű lesz, vagy túl erős. Nem sokan állítanak be kimondottan emiatt időzítőt, viszont ez a pingvin olyan megoldás, ami nemcsak jelzi, hogy jó a tea, hanem ki is rántja a bögréből a filtert, és ezzel meg is oldja a problémát. Egyébként lehet használni sima időzítőként is, csak azzal nem annyira vicces.

df830f05767681fac3672655934ec373d2385c5f large

Teafű tartó cápa

Sokan a szálas teára esküsznek a filteres helyett, nekik ajánljuk az unalmas sablon teafűtartó helyett például ezt a cápás verziót, amivel egy cápauszony fog körözni a csészéjében, miközben ázik a teája.

61YZixe2bfL. SL1500
Amazon

Vizuálisabb típusok választhatnak hozzá átlátszó bögrét, hogy egy szimpla, lehetőleg piros színű gyümölcstea elkészítése is olyan élmény legyen a Cápa című film legvéresebb jelenete.

Teafűtartó Mr Tea

Szintén szálas tea fogyasztóknak, de nyugodtabb lelkületűeknek jó választás Mr Tea, aki ráérősen ejtőzik a bögréjében, mintha csak egy üdítő, gőzölgően forró fürdőt venne. Mr Tea nadrágját viszont teafűvel lehet feltölteni, így ízletes teája is elkészülhet, miközben új szintre emeli a relaxáló teázás fogalmát.

Mister-Tea-Infuser
Oszd meg másokkal is!
Mustra