#ÉLETEM

Az örök kérdés: kik vezetnek jobban?

2013. szeptember 30., hétfő 13:49

A közhely, hogy nők rosszabbul vezetnek mint a férfiak, valószínűleg egyidős maga a kocsi feltalálásával, és legalább annyira beivódott a gondolkodásba, mint a rendőrviccek. A másik közhely pedig, miszerint a nők viszont több mindenre tudnak egyszerre koncentrálni, mint a férfiak, nem biztos, hogy cserébe vigasztalja őket. Mi most egy (inkább szórakoztató, mint tudományos) háziversenyen megnéztük, hogy mire képesek az ellentétes nem vezetői.

Az Index parkolóházának tetején felállítottunk egy kisebb ügyességi pályát, aminek három nő és három férfi vágott neki. A különböző manőverek között ráadásul olyan egyszerűnek tűnő kérdésekre is válaszolniuk kellett a versenyzőknek, mint hogy hány játékos van egy hokicsapatban, vagy hogy mi az a highlighter? Aki nem találta el a választ, annak büntetőkört kellett tennie. Nézze meg, hogyan boldogulnak kollégáink az automataváltóval!

Bár itt nem volt ilyen feladat, jobb, ha tudja, egy angliai felmérésből kiderült, hogy minden ötödik női autósnak származott már problémája abból, hogy sminkelt a volán mögött. A tizenhét és huszonegy év között lányok a legfigyelmetlenebbek emiatt. Nemrég pedig összegyűjtöttük néhány tényleg hasznos autós kütyüt a parkolójegytartótól a szivargyújtós usb elosztóig, hogy minél könnyebben érezhesse kényelemben magát autójában anélkül, hogy elvonná a figyelmét a vezetésről.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta