Victoria Beckham elárulta álomalakja titkát

A vékonyabbnál is vékonyabb Beckham asszony soványságát már sok dolognak tulajdonították. Ahhoz, hogy kiderüljön, mitől olyan aszott, pár évet vissza kell ugrani az időben. Natasha Corrett azon nők közé tartozott, akik mindig fogyóztak,és persze sosem érték el az álomalakot, arról nem is beszélve, hogy folyton fáradtnak érezte magát.

Beckham kisasszony
Beckham kisasszonyIan West / Northfoto

Elment egy ajurvédikus akupunkturistához, aki egy két hetes étrendet javasolt neki, melyben olajos hal, zöld tea, teljes kiőrlésű gabonák és mandula volt.

Elhagyta a szénsavas italokat, a cukrot, az édesítőszereket, a fehérlisztet, a csokoládét és a mogyorót, és egy éven belül 13 kilót fogyott.

Négy évvel később Corrrett kisasszony (aki egyébként Sienna Miller mostohatestvére), céget alapított, és lúgosító ételeket szállít házhoz, olyan hírességeknek mint Robbie Williams, Kelly Holmes, Natalie Imbruglia. És, naná, hogy egy könyvet is írt a módszeréről, amelyet a Spice Girls egykori tagja csak mint a Bibliáját emleget. A hírverésnek meg is lett az eredménye, a könyvet elkapkodták, vezeti a sikerlistákat, és mindenki az új "csodadiétán" pörög.

A szerző a Mail Online-nak nyilatkozott a módszeréről. "Amit mindenképp szeretnék hangsúlyozni, az az, hogy ez nem egy diéta, vagy fogyókúrás módszer, hanem az étkezés egészséges útja. Ha a test lúgos, akkor a bőr tiszta lesz, megnő a koncentrációs képesség, a haj fényes, és bónuszként, még le is fogy az ember."

A módszer lényege, hogy az ember lúgosító ételeket eszik, mint a zöldségek, a mandulafélék, fokhagyma, olívaolaj, citrusfélék, tea, és nem eszi meg a savasító ételeket, mint a zab, a tej, a csirke és a rebarbara.

A módszer meglehetősen megengedő. Az alkotója szerint, a szabályokat mindössze 70 százalékban kell betartani. 30 százalékban ehető normális (glutént tartamazó) pizza, csokoládé vagy épp bor.

Ha belegondolunk, a módszer semmi mást nem csinál, mint kizárja a hizlaló ételek nagy részét. A jól felépített marketingnek köszönhetően a kétszemélyes cég saját márkájú babot, rizottót és más nyalánkságokat is piacra dobott, de házhoz is rendelhetünk amennyiben Londonban élünk: 6 napra 250.000 forintba kerül, igaz ezért reggeli, tízórai, ebéd és vacsora is jár.

Oszd meg másokkal is!
Mustra