no

1920-ban a fogyasztó szappan volt a parasztvakítás csúcsa

Szeretjük a régi hirdetéseket, és plakátokat, mert kiderül belőlük, hogy nagyanyáink pont olyan lusták voltak mint mi, a kozmetikai ipar szereplői pedig pont ugyanúgy megpróbálják ránk sózni a lehetetlennel dacolva a termékeiket, mint korábban.

slim

Kedvencünk az a szappan, mely annyit ígér, hogy segítségével lemoshatjuk magunkról a zsírt és az éveket, miközben a többi testrészünk nem fogy le. A gyártó annyira bízott a termékben, hogy visszafizetési garanciát is felajánlott a vásárlóknak, ha nem érték volna el a kívánt hatást. Az ígéretek szerint sem fogyókúrázni sem tornázni nem kell, elég jól megmosni a túltüremkedő hájat.

Arról sajnos nem maradt adat, hányan vették meg a csodaszappant, de mivel már nem kapható, gyanús, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A La Parle szappanja hasonló jókat ígért, sőt még azt is, hogy teljesen ártalmatlan, és nem csökkenti az izmok mennyiségét – persze, csak ha megfelelően követjük a használati útmutatót.

soap1

A zsírégető fürdő egészen káprázatos tulajdonságokkal rendelkezik. A fürdő képes felitatni a zsírt, legyen az bárhol is. Hatásmechanizmusa egészen kivételes, és a cikk szerint már többezer embert tett boldoggá. Az izmok egészségtelen ernyedtsége ellen is hatásos termék az ígéret szerint "a nem kívánt zsírt a múlt részévé teszi". Különösen vonzóvá teszi a dolgot, hogy a termék egyenesen Európából érkezett az Újvilágba, és még 10 napos kipróbálási lehetőséget is nyújt.

soap

Dr. Paul Bouchaud szappanját viszont Új-Zéland és Ausztrália hölgyei tesztelték, és boldogan le is írták a véleményüket. Mrs. E.R. szerint a termék megéri az árát, 2 és fél adag elhasználása után a csipőmérete 157 cm-ről 122-esre változott. Kell ennél meggyőzőbb promóció?

Ma már nem a szappanok hódítanak, de mi is boldogan kenjük magunkat a fogyasztó krémmekkel, melyek nem tüntetik el a narancsbőrt, megvesszük a cipőt, amitől szebb lesz a fenekünk, és elmegyünk kipróbálni a gépi fogyasztást is. Az otthoni kavitációs zsírbontásról nem is beszélve.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra