#ÉLETEM

1920-ban a fogyasztó szappan volt a parasztvakítás csúcsa

2013. február 2., szombat 15:18

Szeretjük a régi hirdetéseket, és plakátokat, mert kiderül belőlük, hogy nagyanyáink pont olyan lusták voltak mint mi, a kozmetikai ipar szereplői pedig pont ugyanúgy megpróbálják ránk sózni a lehetetlennel dacolva a termékeiket, mint korábban.

slim

Kedvencünk az a szappan, mely annyit ígér, hogy segítségével lemoshatjuk magunkról a zsírt és az éveket, miközben a többi testrészünk nem fogy le. A gyártó annyira bízott a termékben, hogy visszafizetési garanciát is felajánlott a vásárlóknak, ha nem érték volna el a kívánt hatást. Az ígéretek szerint sem fogyókúrázni sem tornázni nem kell, elég jól megmosni a túltüremkedő hájat.

Arról sajnos nem maradt adat, hányan vették meg a csodaszappant, de mivel már nem kapható, gyanús, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A La Parle szappanja hasonló jókat ígért, sőt még azt is, hogy teljesen ártalmatlan, és nem csökkenti az izmok mennyiségét – persze, csak ha megfelelően követjük a használati útmutatót.

soap1

A zsírégető fürdő egészen káprázatos tulajdonságokkal rendelkezik. A fürdő képes felitatni a zsírt, legyen az bárhol is. Hatásmechanizmusa egészen kivételes, és a cikk szerint már többezer embert tett boldoggá. Az izmok egészségtelen ernyedtsége ellen is hatásos termék az ígéret szerint "a nem kívánt zsírt a múlt részévé teszi". Különösen vonzóvá teszi a dolgot, hogy a termék egyenesen Európából érkezett az Újvilágba, és még 10 napos kipróbálási lehetőséget is nyújt.

soap

Dr. Paul Bouchaud szappanját viszont Új-Zéland és Ausztrália hölgyei tesztelték, és boldogan le is írták a véleményüket. Mrs. E.R. szerint a termék megéri az árát, 2 és fél adag elhasználása után a csipőmérete 157 cm-ről 122-esre változott. Kell ennél meggyőzőbb promóció?

Ma már nem a szappanok hódítanak, de mi is boldogan kenjük magunkat a fogyasztó krémmekkel, melyek nem tüntetik el a narancsbőrt, megvesszük a cipőt, amitől szebb lesz a fenekünk, és elmegyünk kipróbálni a gépi fogyasztást is. Az otthoni kavitációs zsírbontásról nem is beszélve.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta