#ÉLETEM

Így lehet olyan válla, mint Nicole Scherzingernek

2012. december 20., csütörtök 13:05

A Pussycat Dolls énekesnője a brit X-factor döntőjében mutatta meg formás vállait, a Daily Mail pedig tuti tippeket ad arra, hogyan lehet néhány hónap alatt hasonlóan mutatós testrészre szert tenni. Elég az alábbi gyakorlatokat elvégezni minden reggel vagy este, hogy hasonlóan nézzünk ki.

A gyakorlatokat puha szőnyegen vagy jógamatracon érdemes végezni, hogy megelőzzük a térdfájást. Nehezítésként egy gimnasztikai labdát is használhat, melyen az egyensúlyozás révén több izmát is meg tudja tornáztatni.

Ereszkedjen négykézlábra, a karok a csípő vonalában helyezkedjenek el. A fej nézzen lefelé, a test súlya a karokra nehezedjen.

A jobb lábát tegye fel a labdára, ezt kövesse a bal is, a hasizmok segítségével fogja tudni megtartani az egyensúlyát. A fenék maradjon egy vonalban a test többi részével, ne emelje följebb, tartsa ki a pózt. A gyakorlat könnyítéseként a lábak lehetnek terpeszben, így könnyebb megtartania a testét.

Ha már stabilan tartja magát, az egyik kezét emelje fel, majd engedje vissza. Ezt ismételje meg a másik oldalon is. A gyakorlatot legalább nyolcszor végezze el.

Ha nincs otthon labda, a gyakorlat ugyanez, ebben az esetben a lábak az ujjakon támaszkodnak. Ha nehezére esik megtartania magát, akkor a térdeket engedje le, a testsúlyt helyezze előre, és úgy végezze a gyakorlatot.

Hatékonyabb lehet, ha két egyliteres palackkal, vagy súllyal végzi el az alábbi gyakorlatokat, de ha egyik sincs otthon, akkor csak feszítse meg a karizmait a gyakorlatok elvégzése közben.

Ha komolyabban venné a mozgást, itt talál remek ötleteket az online tornához, egyébként pedig próbálja ki a TRX-et, ahol a saját súlya adja meg a fejlődési lehetőséget.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta