no

Így lehet olyan válla, mint Nicole Scherzingernek

A Pussycat Dolls énekesnője a brit X-factor döntőjében mutatta meg formás vállait, a Daily Mail pedig tuti tippeket ad arra, hogyan lehet néhány hónap alatt hasonlóan mutatós testrészre szert tenni. Elég az alábbi gyakorlatokat elvégezni minden reggel vagy este, hogy hasonlóan nézzünk ki.

144619977
Ferdaus Shamim / Europress / Getty

A gyakorlatokat puha szőnyegen vagy jógamatracon érdemes végezni, hogy megelőzzük a térdfájást. Nehezítésként egy gimnasztikai labdát is használhat, melyen az egyensúlyozás révén több izmát is meg tudja tornáztatni.

Ereszkedjen négykézlábra, a karok a csípő vonalában helyezkedjenek el. A fej nézzen lefelé, a test súlya a karokra nehezedjen.

A jobb lábát tegye fel a labdára, ezt kövesse a bal is, a hasizmok segítségével fogja tudni megtartani az egyensúlyát. A fenék maradjon egy vonalban a test többi részével, ne emelje följebb, tartsa ki a pózt. A gyakorlat könnyítéseként a lábak lehetnek terpeszben, így könnyebb megtartania a testét.

Ha már stabilan tartja magát, az egyik kezét emelje fel, majd engedje vissza. Ezt ismételje meg a másik oldalon is. A gyakorlatot legalább nyolcszor végezze el.

Ha nincs otthon labda, a gyakorlat ugyanez, ebben az esetben a lábak az ujjakon támaszkodnak. Ha nehezére esik megtartania magát, akkor a térdeket engedje le, a testsúlyt helyezze előre, és úgy végezze a gyakorlatot.

Hatékonyabb lehet, ha két egyliteres palackkal, vagy súllyal végzi el az alábbi gyakorlatokat, de ha egyik sincs otthon, akkor csak feszítse meg a karizmait a gyakorlatok elvégzése közben.

Ha komolyabban venné a mozgást, itt talál remek ötleteket az online tornához, egyébként pedig próbálja ki a TRX-et, ahol a saját súlya adja meg a fejlődési lehetőséget.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek