#ÉLETEM

Így lehet régi csipketerítőből karácsonyi dísz

2012. december 11., kedd 10:26

A karácsony közeledtével szinte mindenkin eluralkodik a díszíthetnék. Előkerülnek a girlandok, gömbök, adventi koszorúk, gyögyfüzérek, erkélykorlátról csüngő Mikulások, szóval csak az ízlésünk szab határt annak, milyen giccsel.sújtjuk a velünk élők szépérzékét. Amennyiben érzünk magunkban elég kreativitást, könnyen elkészíthetünk egy különleges és egyedi karácsonyfadíszt, még giccshatáron innen: a hópelyheket idéző csipkegömbhöz csak egy régi csipketerítő szükséges. Ezzel nem csak rengeteg pénzt spórolhatunk meg, de remek program is lehet akár az egész család számára.

A karácsonyi csipkegömb elkészítése igazán gyerekjáték, és ha hozzávalók esetleg nem lennének otthon, és mindet meg kellene vennünk, akkor sem kerül 800-1000 forintnál többe az egyszeri bevásárlás. Ráadásul ezzel a befektetéssel már egészen nagy családot és kiterjedt baráti kört is el tudunk látni karácsonyi ajándékként csipkegömb dísszel (feltéve persze, hogy a nagyi régi, kiégetett, már épp kidobni akart csipketerítője is kellő méretű; és azt is, hogy nem az Ecserin vásároltunk iszonyú drágán valami muzeális darabot).

Alább a galériában lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készül a csipkegömb karácsonyfadísz. Nem kell hozzá nagy kézügyesség, meglepően egyszerűen meglepően látványos végeredményt kaphatunk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta