18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Teszt: most kiderül, mennyit ér a kavitációs otthoni zsírbontás

Ki tudna nemet mondani, ha felajánlják neki, hogy ingyen tesztelhet egy kavitációs zsírbontó gépet? Mióta a kollegina lecsapott a kuponos feszesítésre, azóta gondolkoztam rajta, hogy bevállaljam-e, mert bár nála is voltak hullámvölgyek, de azért hatás is.

A szerkesztőségbe érkezett ajánlatra rögtön rárepültem, így néhány nap múlva már cipelhettem is haza a Forever Slim névre hallgató kütyüt. A másfél kilós gép úgy néz ki, mint egy eltérített ufó, amin szerencsére mindössze hat gomb van.

Amint hazaértem, rá is vetettem magam a zsírbontásra, mert még mindig hiszek az instant csodákban. A gépbe csak két csatlakozót kellett bedugni, beállítani a megfelelő erősséget, és megkezdeni a maximum 45 perces kezelést.

Na, itt jött az első nehézség, mert ugye a fenekemet alakítsam át, hogy úgy nézzek ki, mint Eva Longoria, vagy a combjaimat, hogy utána modellkarriert kezdjek, netán a hasamat, hogy lapos legyen, mint Béres Alexandráé?

A cég honlapján látható előtte-utána képek mindenesetre nagyon biztatóak voltak, így nekiláttam, hogy az ülőmunka és a lustaság miatt megviselt combjaimat újjá varázsoljam. Motivációként hatott rám a közel 40 fokos meleg, meg a sok feszes testű, 18 éves lányka forrónadrágokban, ezért dugtam és állítottam, és nekiláttam a mókának. A cég mellékelt ultrahang zselét is a csomaghoz, igaz nem a feszesítős változatot, hanem amit a magyar egészségügy is használ.

Az első probléma ott kezdődőtt, hogy a kezelőfej vezetéke nem volt elég hosszú, de ezt egy kisebb technikai bravúrral megoldottam. Rövid idő alatt az is világossá vált, hogy az 1-5 fokozatú skálán milyen erősségűre kell állítanom a készüléket, hogy hatékony legyen. Végül beállítottam, hány perces etapban dolgozzon a készülék (egyébként, ha 45 percet lehet használni, miért csak 15 percre lehet állítani, kedves mérnökök?), és megnyomtam a start gombot.

Aztán jött a zselézés: comb beken, kezelőfej húzogat – és itt jött az újabb nehézség. Az egy dolog, hogy mocsok unalmas a kenem-masszírozom-újra kenem dolog, hisz anyám is megmondta, a szépségért meg kell szenvedni, és bár lassan már minden zselétől csöpögött, még meg kellett küzdenem azzal is, hogy a combom hátuljához hozzáférjek. Ekkor jöttek a különböző Káma Szútra pózok, lábemelgetés, földön fetrengés, és a többi.

Miután többször figyelmeztettek rá, hogy a kezelés csak és kizárólag akkor működik, ha legalább 2-3 liter vizet iszom naponta, ezért gondosan vedeltem is, hogy kijöjjön az elfolyósodott zsír.

kez

Az első kezelés után megkérdeztem legkönyörtelenebb bírálómat, a fiamat, hogy ugyan melyik combom a feszesebb? Na, dafke a nem kezeltre mutatott rá. A nagy meglepetés másnap reggel ért, amikor észrevettem, hogy a kanapém úgy néz ki, mintha egy pornófilm forgatáshoz adtam volna kölcsön, köszönhetően a megszáradt UH zselének.

Ezért a következő alkalommal már egy törölköző került a testem alá, de így is minden egyes alkalommal minden úszott a zselében, a gép vezetékeitől a testemig. Szerencsére a zselé a mosásra jól reagált, a gépet pedig letörölgettem, mégiscsak kölcsön darab. A kezelést minden 5. nap elvégeztem, 22 percig az egyik combomat kezeltem, a fennmaradó időben a másikat, összesen 5 alkalommal. A leírás szerint természetesen ha csak egy testtájat kezelünk 45 percen át, úgy a kezelés hatékonyabb, de nem mertem bevállalni, hogy esetleg aszimmetrikus lesz a két combom.

Őszinte leszek, nem zabáltam több cukrot és sütit mint szoktam, ittam is rendesebbnél rendesebben (és nem üdítőket), de az általam várt hatás elmaradt. Fogytam ugyan 2 centit a combjaimból, kicsit feszesedtem is, nem mondom hogy nem, de senki nem sikoltott fel a combjaim láttán, hogy milyen jól nézek ki.Sőt. Még észre sem vette senki a változást.

Biztatom magam, hogy többször kellett volna csinálni, hisz nem lehet csodát tenni ennyi idő alatt, vagy, hogy én rontottam el valamit, túl tömör a hájam, vagy valami ilyesmi lehet a háttérben.

Aki viszont megrendelné, annak 147.400 forintjába fog kerülni a kis fehér gépecske, akciós áron. Kérdés, mit lehet vele kezdeni majd akkor, ha már mindenünk feszes és sudár?

Oszd meg másokkal is!
Mustra