no

Keressük a Sztár Szuperanyut!

A Nestlé támogatásával futó Sztár Szuperanyu elnevezésű játékunk keretein belül nem csak az olvasóinkat, hanem a hírességeket is próbára tettük. A megmérettetésben Farkasházi Réka, Fésűs Nelly, Horváth Lili, Gubás Gabi és Szekeres Nóra vett részt. Korábbi cikkeinkben bemutattuk, hogy az öt híresség milyen szokásokkal próbál úrrá lenni a reggeli kihívásokon. Önnek nincs más dolga, csupán annyi, hogy kiválassza a legszimpatikusabb hírességet, aki így elnyeri a Sztár Szuperanyu címet. A hírességeket egytől tízig terjedő skálán lehet értékelni, a tíz jelenti a legjobb pontszámot. A szavazók között tíz Nestlé gabonapehely csomagot sorsolunk ki. A Sztáranyukkal párhuzamosan keressük azokat a Szuperanyukat, akik átlátnak a reggeli készülődés káoszán és szembenéznek a nagy reggeli kihívással. Egyedi történeteket és fotókat várunk olvasóinktól, arról, hogy mi fér bele egy átlagos reggelbe. Mi kerül a családi asztalra? Hogyan lehet időt nyerni mindenre? A pályázatokat a szuperanyu.palyazat@gmail.com e-mail címre várjuk. A pályázatnak tartalmaznia kell egy 10 soros leírást és legalább egy fotót. Beküldési határidő: 2012. augusztus 29.

Farkasházi Réka

Farkasházi Réka
Kövesdi Réka

Farkasházi Réka a családjában látott hagyományokat követi. Véleménye szerint a finom és tápláló reggeli elengedhetetlen része a nap elindításának. Számára ez annyira fontos, hogy akár korábban is hajlandó felkelni, azért hogy minden rendben menjen. A színésznő a hagyományos reggeli mellett teszi le a voksát, így nem meglepő, ha virsli, péksütemény, kalács vagy éppen szezonális gyümölcsök kerülnek az asztalra. „A rendszeresség híve vagyok a táplálkozásban, naponta ötször eszem. Igyekszem odafigyelni arra, hogy változatos étrendünk legyen, és az ételeket lehetőség szerint jó minőségű alapanyagból készítsem el. Számomra ezek az alapelvek nagyon fontosak” – fogalmazta meg Farkasházi.

 

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly.jpg
Sárosi Zoltán

Fésűs Nelly nem vallja magát reggelizős típusnak, de azért, hogy a lánya hozzászokjon és a napi rutin természetes velejárójának vegye a reggelit, odaül mellé. A színésznő szerint fontos, hogy a gyermekek változatosan étkezzenek, és az új ízek megismertetésére a legjobb módszer a játékosság. „Fel kell kelteni a gyerek érdeklődését, például úgy, hogy az ételből figurákat, növényeket formázunk meg. Nemrég narancsból, mandarinból, kiviből, banánból készítettem a lányomnak lakatlan szigetet, és nagyon tetszett neki” – mesélte Fésűs Nelly, aki szerint a betűtészta az egyik legjobb eszköz a zöldségleves megkedveltetésére.

 

Gubás Gabi

Gubás Gabi
Kövesdi Réka

Gubás Gabi szintén a közös reggeli híve, ez alatt az idő alatt tudnak családi életet élni, beszélgetni, és utána már mindenki megy a dolgára. A színésznő a változatos étrendet tartja fontosnak az étkezések, így a reggeli szempontjából is. Valamint arra is odafigyel, hogy mindig kerüljenek az asztalra szezonális gyümölcsök. Gubás Gabi gyerekei pont annyira szeretik az édességet, mint bármely más gyerek, azonban a színésznő ezt az igényt saját készítésű süteményekkel elégíti ki, amiket aszalt gyümölcsökkel dob fel.

 

Horváth Lili

Horváth Lili
Talabér Tamás

Horváth Lili családja szintén fontos családi eseményként éli meg a reggeliket, azonban csak hétvégén tudják igazán megadni a módját a nap első étkezésének. A színésznő változatos ételeket tesz az asztalra. „Együtt terítünk, többféle étel kerül az asztalra. Ilyenkor van idő ham & eggsre, sonkás vagy sajtos toast készítésére. Nagyon szeretik a paradicsomot mozarellával, kicsit megfűszerezve, de a kedvencük a lágy tojást kikanalazni” – mondta Horváth Lili, akinél hétközben a reggeli jellemzően gabonapehelyből, kakaóból vagy müzliszeletből áll. A színésznő gyerekei szerencsére nem válogatósak, azonban a két fiúnak teljesen különböző az ízlése. A kisebbik fia a zöldségeket, gyümölcsöket szereti, a nagyobb a tésztás ételekért, a halért rajong.

 

Szekeres Nóra

nóri2
Sárosi Zoltán

Szekeres Nóránál a tipikus iskolás rendszer működik, de a műsorvezető számára lényeges változást jelent, hogy ő ébreszti a gyerekeit és nem őt keltegetik. „Régen még kikiabálhattam a paplan alól, hogy még alszom öt percet, de most már enyém a hálátlan szerep, ami az én életemben is az anyukámé volt, mégpedig, hogy vigyem a rossz hírt, ébresztő!” – mesélte. Míg fiatalként elhanyagolta a reggelit, a gyerekei számára természetes szokássá szeretné azt tenni. „Reggelizz, mint egy király, vacsorázz, mint egy koldus” – vallja Szekeres Nóra.

 
Érdekességek