#ÉLETEM

Reggeli kihívás – Keressük Szuperanyut!

2012. augusztus 7., kedd 14:30 |

Sok anyukának, fiatal dolgozó nőnek kihívást jelent a reggeli készülődés: rohannak, legalább 6-7 különböző dolgot és 2-3 személyt koordinálnak egyszerre. Ezt a káoszt csak a zsenik – azaz a Szuperanyuk – látják át. Ők azok, akik a készülődés 1-2 órája alatt mindenről gondoskodnak, arról is, hogy kiegyensúlyozottan induljon a nap, ne maradjon el a reggeli, ami még finom és tápláló is. Teljes értékű gabonával készült gabonapelyhet és friss gyümölcsöt tesznek az asztalra, szakítanak néhány percet arra, hogy együtt étkezzen a család, és nem marad el néhány kedves szó sem.

stockfresh 50088 happy-boy-enjoying-a-bowl-of-cereals-for-breakf
Fotó: Stockfresh

Keressük tehát a Szuperanyukat, akik átlátnak a reggeli készülődés káoszán és szembenéznek a nagy reggeli kihívással. Egyedi történeteket és fotókat várunk olvasóinktól, arról, hogy mi fér bele egy átlagos reggelbe. Mi kerül a családi asztalra? Hogyan lehet időt nyerni mindenre? A pályázatokat a következő hetekben a szuperanyu.palyazat@gmail.com e-mail címre várjuk. A pályázatnak tartalmaznia kell egy 10 soros leírást és legalább egy fotót. Beküldési határidő: 2012. augusztus 29.

Nem csupán olvasóinkat, hanem híres anyukákat is próbára teszünk: nekik is bizonyítaniuk kell, hogy ők mindennapi hősök, még reggel is. Az ő reggeli kihívásaikat a jövő héten osztjuk meg a Dívány olvasóival, akik szavazhatnak arra, hogy ki legyen a Szuper sztáranyu.

Az olvasóink által beküldött pályázatok közül dietetikus szakember és a Szuper sztáranyu fogja kiválasztani a legjobbakat, amelyek közül a három legérdekesebbet közzétesszük a dívány.hu-n. A Nestlé gabonapelyhek támogatásával futó játékunkban legtöbb szavazatot kapó olvasó nyereménye egy közös reggeli lesz a Szuper sztáranyuval és a Nestlé dietetikusával, Mihály Teklával; ezen túl pedig egy négyfős család egyhavi gabonapehely mennyiségét is megkapja, ráadásul egy alkalommal dietetikusi szaktanácsadáson vehet részt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta