Attól, hogy gyúrsz, még lehetsz nőies!

A hétvégén rendezték meg a Papp László Budapest Sportarénában a Fitbalance Arénát, pontosabban – köszönhetően a Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak – a Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivált. Ennek az eseménynek a keretében tartották meg az IFBB Fitness és Testépítő Nemzetközi Kupát is. Annak próbáltunk utánajárni, hogy mivel jár az, ha valaki nőként igazán izmos testre vágyik, mit kell enniük, tenniük és viselniük, mi motiválja őket és mit gondolnak róluk a férfiak. Itt derült ki az is, hogy a fitneszmodellek nem szeretik, ha a gyúrós jelzőt használják velük kapcsolatban.

„Szebb formát ad, és mellette a nőiességemet is sikerült megőrizni azt hiszem” – nyilatkozta az egyik hölgy, aki elismerte, hogy nagyon sok mindent fel kell adni a cél érdekében a táplálkozáson kívül az élet számos más területén is. „Akár egy testépítő nő is lehet iszonyatosan nőies és kedves. Szerintem fitneszmodellként abszolút nem vagyunk félelmetesek” – válaszolt egy másik résztvevő, akit arról kérdeztünk, hogy félnek-e tőlük a férfiak.

Az abszolút nem reprezentatív felmérésünk szerint egyébként a pasiknak nem jönnek be a nagyon izmos nők. Bizony, még a testépítők között is vannak, akiknek nem tetszenek a túlzottan leszálkásított hölgyek. „A természetes, diéta nélküli formáikat sokkal jobban értékelem” – tette hozzá az interjúalanyunk.

A tavalyi IFBB Klasszikus Testépítő Világbajnokságon és Fitness Világkupa reklámarcával, Mile Szilviával készült Velvet-interjút itt olvashatják!

Oszd meg másokkal is!
Mustra