Megtalálták a cellulitisz végleges gyilkosát

Sokáig kellett várni rá, de végre feltalálták azt a csodálatos eljárást, melynek révén örökre megszabadulhatunk a cellulitisztől, vagy más néven narancsbőrtől.

tk3s 1f561015

A nők millióinak életét megkeserítő kórság ellen, lézerrel vették fel a harcot az amerikai orvosok. Az állítólag csak egy alkalmat igénylő beavatkozás során lézerrel döfködik a bőrt, amitől a fránya zsírsejtek átalakulnak, és a bőr feszes lesz. Az egy órás kezelés után kicsit gyulladt a bőr, és véraláfutások is kialakulhatnak, de hosszú távú hatása garantált - legalábbis az azt eladni kívánó orvosok szerint.

A 2500-12.000 dollárba ( 600.000- 2.700.000 Ft) kerülő eljárást az FDA ( Amerikai Gyógyszerügyi Hatóság) is megvizsgálta, de a kezelés újdonsága miatt csak három hónapos eredményeket tudtak vizsgálni, így nem tudják megmondani, hogy milyen hatások várhatóak hosszú távon.

A fotókkal illusztrált reklámoldalon számos kisimult comb és fenék tekinthető meg.
A Cellulaze néven futó eljárás Magyarországra még nem érkezett meg, de nem lepődnénk meg, ha nem kéne sokat várni, hogy valaki elkezdje itthon is a leges-legújabb csodaeljárást alkalmazni.

A többiek számára marad a répa rágcsálás, és az otthoni kenegetés, hátha egyszer a sima bőr győz a narancsbőr felett.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek