#ÉLETEM

Megtalálták a cellulitisz végleges gyilkosát

2012. május 8., kedd 20:21

Sokáig kellett várni rá, de végre feltalálták azt a csodálatos eljárást, melynek révén örökre megszabadulhatunk a cellulitisztől, vagy más néven narancsbőrtől.

tk3s 1f561015

A nők millióinak életét megkeserítő kórság ellen, lézerrel vették fel a harcot az amerikai orvosok. Az állítólag csak egy alkalmat igénylő beavatkozás során lézerrel döfködik a bőrt, amitől a fránya zsírsejtek átalakulnak, és a bőr feszes lesz. Az egy órás kezelés után kicsit gyulladt a bőr, és véraláfutások is kialakulhatnak, de hosszú távú hatása garantált - legalábbis az azt eladni kívánó orvosok szerint.

A 2500-12.000 dollárba ( 600.000- 2.700.000 Ft) kerülő eljárást az FDA ( Amerikai Gyógyszerügyi Hatóság) is megvizsgálta, de a kezelés újdonsága miatt csak három hónapos eredményeket tudtak vizsgálni, így nem tudják megmondani, hogy milyen hatások várhatóak hosszú távon.

A fotókkal illusztrált reklámoldalon számos kisimult comb és fenék tekinthető meg.
A Cellulaze néven futó eljárás Magyarországra még nem érkezett meg, de nem lepődnénk meg, ha nem kéne sokat várni, hogy valaki elkezdje itthon is a leges-legújabb csodaeljárást alkalmazni.

A többiek számára marad a répa rágcsálás, és az otthoni kenegetés, hátha egyszer a sima bőr győz a narancsbőr felett.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta