Nyerj belépőt és kényeztetést az Oriental Spa- és Fitneszközpontba! (X)

Nyugalom – talán az egyik legértékesebb dolog jelenleg a nyugati civilizációkban. Túl sokat dolgozunk, folyton rohanunk, egyre kevesebb a lehetőség a valódi pihenésre, ellazulásra. Pedig pár óra alatt is rengeteg jót tehetünk magunkkal, ha megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol szakértő kezek simítják ki idegeinket és ráncainkat. A mindennapok elérhető luxusa…. Oriental Spa- és Fitneszközpont.

Pár óra alatt is rengeteg jót tehetünk magunkkal, ha megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol szakértő kezek simítják ki idegeinket és ráncainkat.

Játssz az Oriental Spa nyereményjátékán a pihentető ajándékokért!

A város belső részén a helyhiányból adódóan kevés az igazán méretes spa, ahol nem csak fürdőkádakban pancsolhatunk, hanem valódi medencékben, igazi szaunákban nyújtóztathatjuk ki lelkünket és tagjainkat, ezért egy egészen apró utazásra invitálunk mindenkit.

A keleties hangulatú Oriental Spa a szó szoros értelmében egész nap, reggel 7-től este 10-ig várja a megfáradt vendégeket, beugorhatnak egy rövid felfrissülésre, de eltölthetnek itt egy egész napot is – van mivel.

A szemnek a legkedvesebb persze a medence tér, amelyet a látványos üvegkupola alatt üvegfalak határolnak, így úszás, lebegés, relaxáció közben együtt lélegezhetünk a természettel. A falakon túl is folytatódó medence külső része az aktívabb igényeket szolgálja ki élményfürdő elemeivel. A szentélyszerűen kialakított, szeparált mandala-medence viszont a tökéletes elmélyülést biztosítja, tompított fényekkel, meleg színekkel.

A méregtelenítést és az ellazulást a szaunavilág segíti, amelyben a megszokott finn szauna mellett gőzkamra és gyönyörű török Hamam-fürdő is található, hangulatosan kialakított pihenővel együtt.

Nyereményjáték!

Most akár meg is nyerheted a pihentető ellazulás érzését, ha játszol az Oriental Spa nyereményjátékán!

Így tudsz játszani:

Kattints az Oriental Spa- és Fitneszközpont honlapjára, és add meg a nevedet és e-mail címedet. Így feliratkozol az Oriental Spa- és Fitneszközpont hírlevelére, és részt veszel a nyereményjátékon.
A nyereményjáték 2011. február 1-től 2011. február 14-ig tart.

A nyeremény:

10 alkalomra szóló Oriental Spa bérlet, amely feljogosít a fürdő, a szauna és a fitneszközpont használatára.


A masszázs természetesen nem maradhat ki egy igazi jó day spa programból, de fontos, hogy megfelelő szakember kezére bízzuk testünket. A képzettség alapvető elvárás, ha masszázsról van szó, de az Oriental Spa szakemberei ennél jóval többet adnak a vendégeknek; az érintés és az újjászületés élményét.

Pihenés után még hatékonyabban szépülhetünk, érdemes összekötni a két kellemes programot és igénybe venni a központ szépségfarmjának testszépítő programjait vagy megkoronázni az élvezeteket egy arckezeléssel, esetleg egy új frizurával.

De aki a szépítkezés helyett inkább az aktivitást választja a lazulás után, annak sem kell csalódnia. Mivel az Oriental Spa a Ramada Resort Budapest szálloda része, a szálloda jól felszerelt fitnesz-részlegében teniszezhet, squasholhat, a kondicionáló teremben izmait edzheti vagy csoportosan tornázhat. A szomszédos Aquaworld pedig már csak a hab tortán.

További információ és aktuális ajánlatok a www.orientalspa.hu oldalon.


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek