#ÉLETEM

Szépség és stílus a harmónia jegyében

2010. december 22., szerda 12:25

A belváros nyüzsgő centrumában, a Bazilika szomszédságában található szalon arculata az elegancia, a luxus és a harmónia mentén körvonalazódik. Egy hely, ahol megélhető egyetlen csepp luxus is. Egy hely, ahol a szépség reneszánszát élheti. Egy hely, ahol divatba jön a harmónia. A harmónia önmagunkkal, a világgal és az értékekkel. Ez a Stylia Beauty & Style.

Mert a stílus maga a szépség

A Stylia Beauty & Style a mindennapok rohanásában óhatatlanul is nyugalomra inti az embert. A vendéget a design eleganciája és a megélhető luxus fogadja, a környezet már önmagában is a stílusról tanúskodik. A stílus maga a szépség, a minőség és a harmónia. Ez az, amit csak magas fokon érdemes művelni. Ezért a szalon képzett szakemberekkel, professzionális eszközparkkal és prémium kategóriás termékekkel szolgálja vendégeit. Ez a szépülés filozófiája és a megújulás garanciája is egyben.

A professzionális megújuláshoz tér kell

Ezért a szalon két szinten is várja vendégeit. A fogadó szint mozgalmas életterében a fodrászat a kreativitás, a mindenkori trend, és az egyéniség hármasát tartja szem előtt a frizurák elkészítésénél. Az igényes és minőségi hajápoláshoz azonban nélkülözhetetlen a professzionális hajfestő-formázó és finistermékek használata. Ezért a fodrászok Wella termékekkel dolgoznak, amelyek mellett megtalálható a prémium kategóriás SP és Sebastian termékcsalád is.

Ezen a szinten a sminkelés, a sminkbemutatók és a manikűr is fókuszba kerül.

Az alsó szint meleg hangulata a megújulásra való ráhangolódást segíti. Ez a szint a relaxáció, a nyugalom szigete. Bárki, aki masszázsra, pedikűrre, arc- vagy testkezelésre vágyik, ezen a helyen igazi kényeztetésben részesülhet. A kellemes illatok aromája, a lágy zene és a hangulatvilágítás biztosítja a helyiség harmóniáját.

Egy cseppnyi keleti luxus

A Stylia Beauty & Style Shiseido referencia szalonként működik. A világ összes szalonja számára óriási kihívást jelent, ha ezekkel a professzionális japán termékekkel szeretne dolgozni. Az üzlet vezetője, Tőke Judit ezért büszke arra, hogy elnyerték a Shiseido cég bizalmát. A Shiseido márkában ugyanis egyszerre ötvöződik az életstílus és a minőség. A test, a lélek és a szellem egysége. A Shiseido márka a nyugat tudományát és a kelet filozófiáját foglalja magában. Az ázsiai készítmények a luxust, a jólétet és minőséget jelentik. Minden szalon, amely a termékeit használja egy magasabb rendű, de elérhető szépség üzenetét közvetíti az európai ember számára is.

Természetesen a minőségnek ára van, ám ezek a szolgáltatások megfizethető közelségben maradnak. Így ez a magas szintű, látványos átalakulás jelen lehet bárki életében.

Legyen részed neked is egy cseppnyi luxusban!

Ha szeretnél többet megtudni a prémium kategóriájú Shiseido termékcsaládról, a Stylia Beauty & Style kozmetikusai segítenek, hogy

- egy igazán különleges kényeztetésben lehessen részed

- megtapasztalhasd a Qi terápia keleti varázsát, amely hedonista nyugati életmódunkat kompenzálva visszaállítja belső egyensúlyunkat

- újjá varázsolják bőrödet a Future Solution LX egyedülálló luxus arckezeléssel

- megismerhesd a Shiseido dekorkozmetikumait, amely a tökéletes megjelenés záloga - a kozmetikus tanácsaival együtt kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb terméket az otthoni arc- és testápoláshoz

Ajándékozz luxust!

Legyen szó egy apró ajándékról magadnak, egy ajándékcsomagról a szeretteidnek, vagy egy ajándékkártyáról a családtagoknak, barátnőknek, most kedvezményes áron is a tiéd lehet. Egy csepp luxussal bárkit kényeztethetsz. A Karácsonyi ünnep alkalmából minden terméket 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta