Szépség és stílus a harmónia jegyében

A belváros nyüzsgő centrumában, a Bazilika szomszédságában található szalon arculata az elegancia, a luxus és a harmónia mentén körvonalazódik. Egy hely, ahol megélhető egyetlen csepp luxus is. Egy hely, ahol a szépség reneszánszát élheti. Egy hely, ahol divatba jön a harmónia. A harmónia önmagunkkal, a világgal és az értékekkel. Ez a Stylia Beauty & Style.

Mert a stílus maga a szépség

A Stylia Beauty & Style a mindennapok rohanásában óhatatlanul is nyugalomra inti az embert. A vendéget a design eleganciája és a megélhető luxus fogadja, a környezet már önmagában is a stílusról tanúskodik. A stílus maga a szépség, a minőség és a harmónia. Ez az, amit csak magas fokon érdemes művelni. Ezért a szalon képzett szakemberekkel, professzionális eszközparkkal és prémium kategóriás termékekkel szolgálja vendégeit. Ez a szépülés filozófiája és a megújulás garanciája is egyben.

A professzionális megújuláshoz tér kell

Ezért a szalon két szinten is várja vendégeit. A fogadó szint mozgalmas életterében a fodrászat a kreativitás, a mindenkori trend, és az egyéniség hármasát tartja szem előtt a frizurák elkészítésénél. Az igényes és minőségi hajápoláshoz azonban nélkülözhetetlen a professzionális hajfestő-formázó és finistermékek használata. Ezért a fodrászok Wella termékekkel dolgoznak, amelyek mellett megtalálható a prémium kategóriás SP és Sebastian termékcsalád is.

Ezen a szinten a sminkelés, a sminkbemutatók és a manikűr is fókuszba kerül.

Az alsó szint meleg hangulata a megújulásra való ráhangolódást segíti. Ez a szint a relaxáció, a nyugalom szigete. Bárki, aki masszázsra, pedikűrre, arc- vagy testkezelésre vágyik, ezen a helyen igazi kényeztetésben részesülhet. A kellemes illatok aromája, a lágy zene és a hangulatvilágítás biztosítja a helyiség harmóniáját.

Egy cseppnyi keleti luxus

A Stylia Beauty & Style Shiseido referencia szalonként működik. A világ összes szalonja számára óriási kihívást jelent, ha ezekkel a professzionális japán termékekkel szeretne dolgozni. Az üzlet vezetője, Tőke Judit ezért büszke arra, hogy elnyerték a Shiseido cég bizalmát. A Shiseido márkában ugyanis egyszerre ötvöződik az életstílus és a minőség. A test, a lélek és a szellem egysége. A Shiseido márka a nyugat tudományát és a kelet filozófiáját foglalja magában. Az ázsiai készítmények a luxust, a jólétet és minőséget jelentik. Minden szalon, amely a termékeit használja egy magasabb rendű, de elérhető szépség üzenetét közvetíti az európai ember számára is.

Természetesen a minőségnek ára van, ám ezek a szolgáltatások megfizethető közelségben maradnak. Így ez a magas szintű, látványos átalakulás jelen lehet bárki életében.

Legyen részed neked is egy cseppnyi luxusban!

Ha szeretnél többet megtudni a prémium kategóriájú Shiseido termékcsaládról, a Stylia Beauty & Style kozmetikusai segítenek, hogy

- egy igazán különleges kényeztetésben lehessen részed

- megtapasztalhasd a Qi terápia keleti varázsát, amely hedonista nyugati életmódunkat kompenzálva visszaállítja belső egyensúlyunkat

- újjá varázsolják bőrödet a Future Solution LX egyedülálló luxus arckezeléssel

- megismerhesd a Shiseido dekorkozmetikumait, amely a tökéletes megjelenés záloga - a kozmetikus tanácsaival együtt kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb terméket az otthoni arc- és testápoláshoz

Ajándékozz luxust!

Legyen szó egy apró ajándékról magadnak, egy ajándékcsomagról a szeretteidnek, vagy egy ajándékkártyáról a családtagoknak, barátnőknek, most kedvezményes áron is a tiéd lehet. Egy csepp luxussal bárkit kényeztethetsz. A Karácsonyi ünnep alkalmából minden terméket 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra