A vegák nem a Holdról jöttek - ismerd meg az életmódjukat!

A fesztivál célja, hogy mindenki megismerhesse a vegetáriánus ételeket és életmódot. A szervezők a tévhiteket szeretnék eloszlatni, amelyekkel mindig szembesülnek.

A programban szerepel számos vegetáriánus táplálkozással kapcsolatos előadás, makrobiotikus és vegetariánus ételkóstoló, termékbemutató.

Az idei év kiemelt témája a kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend, hisz többször éri az a vád a vegetáriánus táplálkozást, hogy nem teljes értékű, így hosszabb távon hiányállapotot okoz az emberi szervezetben. A rendezvény célja, hogy ezeket a tévhiteket eloszlassa, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan előzhető meg számos betegség sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

A szakmai programok mellett számos egyéb kikapcsolódási - feltöltődési lehetőség várja a látogatókat: jóga, relaxáció, Aviva torna, körtánc, arctorna, mandalafestés, gyöngyfűzés, sőt a látogatók elsajátíthatnak olyan egyszerű ászanákat is, amelyek a mindenkori egészségmegőrzésben, stresszkezelésben segítenek. A két nap alatt lehet természetgyógyászokkal konzultálni, különböző állapotfelmérő módszereket kipróbálni. A szervezők gondoltak a családosokra is: szoptató- és pelenkázósarok, dúlaügyelet, gyerekjátékok és zenés gyerekprogramok várják a kicsiket.

A rendezvény ingyenes.

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (X. kerület, Szent László tér 7-14.).

Időpont: 2011. augusztus 27-28.

A teljes program: www.egeszsegvar.hu

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek