EGÉSZSÉG

Szexuálisan izgat a HIV-ellenes zselé

2011. június 27., hétfő 19:20

A HIV terjedését gátló zselé nem új keletű, kutatók jó pár éve dolgoznak a speciális adalékszeren, a legutóbbi termék azonban annyira jól sikerült, hogy extra mellékhatásként szexuális izgatónak is elmegy.

Az AIDS-prevenció, a védekezés fontossága nem tartoznak a legfelkapottabb témák közé, a megelőzést szolgáló termékek hatékony reklámja nem könnyű. De egészen biztos, hogy nem lesz ilyen gondja annak a gyártónak, ahol azt a speciális hüvelyzselét dobják majd piacra, ami a HIV terjedését akadályozza, annak ugyanis egyik extra mellékhatása, hogy felpaprikázza a szexuális izgalmat.

Ezt azok a nők jelezték, akik tesztelték a speciális zselét, közöttük változókorban volt. Mindenesetre, ha a készítmény átesik a további teszteken, a terméket, különleges mellékhatásának köszönhetően, nem lesz nehéz marketingelni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta