Izgalmas ajándékok: ledes reklámöv vagy saját film rólad

Az övbe szerelt reklámfelület élménye 5 ezer forint, ám valamivel olcsóbban juthatunk hozzá a víztől életre kelő instant vázához. Ha nagyon spéci ajándékkal akarjuk meglepni a kiválasztottat, személyre szóló filmet készíthetünk róla, fényképről. Aki viszont csak a szemének hisz, most megnézheti, hogyan mutatna kedvese hógömbbe zárva, vagy lábtörlőre vasalva.

A legjobb, ha kipuhatoljuk minek örülne igazán az illető: egy babzsák fotelnek vagy inkább egy jó vírusirtónak a számítógépre. Ha dísztárgyra vágyik, akkor sem kell az első útba eső vackot megvenni, csakhogy túl legyünk az egészen, hiszen egy ízléses, rusztikus rakuval talán nagyobb örömet lehet szerezni. Az Ajándékozz.hu is a blikkfangos ajándékok szinte teljes tárházát vonultatja fel, meg is akadt a tekintetünk a Ledes övön, amely az azonnali örömöt okozó, de később fölöslegessé váló ajándékok elvárásainak maradéktalanul eleget tesz.

Reklámfelület deréktájon

Elsősorban gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek szól, egyszerűen programozható, több színben kapható, futófényes öv. A ledes övcsat kijelzőjére fel lehet programozni különböző szavakat, mondatokat, számsorokat. Ezek a szavak, mondatok futófény formájában fognak megjelenni az övcsat kijelzőjén. Az övcsat központi memóriaegysége 6 db, 512 karakterből álló üzenetet tud megjegyezni. Ha felprogramoztad az övcsatodat, utána már csak ki kell választanod melyik szöveg jelenjen meg. A megjelenítés módja változtatható. Ha akarod elölről-hátra, lentről-felfelé, vagy stroboszkópos üzemmódban jelennek meg a szövegek. Az övön aluli ütés. A bérelhető reklámfelület élménye 5 ezer forint.

Hanukára ajánlják a szerkesztők a Vazu nevű instant vázát. A Vazu egy vadonatúj vázakoncepció, és ha bárki hall a működéséről, rögtön ki is akarja próbálni. Az instant váza megváltoztat minden eddigi elképzelést a virágvázákról. A speciális műanyagból készült váza vízzel feltöltve veszi fel a váza formát, és nyeri el stabilitását. Nem csak egyszer, hanem akárhányszor használható. A különleges váza alapállapotban lapos, 45 féle igényes dizájnban kapható. A Vazu igazi meglepetés, tökéletes ajándék, 1.890 Ft –tól megvásárolható és megtapasztalható csodás képessége.

Igényes mozgókép saját fotókból

Kreatív, személyre szóló filmet készítenek fényképekből a MISO frames oldalán. Itt megmozdulnak a szereplők és megelevenedik a múlt. Megkérdeztük a készítőt, Orbán Gergelyt, jellemzően milyen alkalomból rendelnek az emberek.

„A leggyakoribb az 50-60. születésnap, utána a házassági évforduló, aztán az esküvői lagzi, de előfordul, hogy a munkahelyen búcsúajándék egy kollégának. Elég nyitottak vagyunk bármire, leszámítva a pornográf, közönséges, vagy politikai propaganda jellegű tartalmat. A legérdekesebb kérés talán a Fővárosi Levéltár "Neoreneszánsz Építészet Budapesten" című kiállítás megnyitójára készített filmünk, ahol a nyersanyag kizárólag az épületek tervrajzai voltak." Ami az árakat illeti, magánszemélyeknek - ha "kis közönség" (szűk család, házaspár, baráti társaság) a megrendelő, akkor 25-50 ezer körül mozog egy 5-10 perces film, esküvő, vagy nagyobb családi rendezvény 35-100 ezerig terjed. "Tudnánk olcsóbban dolgozni, kevesebb energia befektetéssel, de pont azt szeretjük munkánkban, hogy minden megrendelés külön kihívás és a hatás jobb, mint mondjuk az esküvői tortáé”

Hógömbbe zárva vagy lábtörlőre festve

A Karácsonyiajándék.hu oldalon fotót és feliratot gravíroztathatunk öngyújtóra, cigaretta tárcára és tulajdonképpen bármire. Fényképes baseball sapkával is meglephetjük idén az ilyesmire fogékony kiszemeltet. Ez a gravírozós-hímzős dolog nem minden korosztálynak áll jól, a friss szerelmeseknek és az unokáktól elolvadó nagyszülőknek viszont ideális választás. Ez is csak egyszeri poén, mert egy pillanat alatt kifut a dolog, ha már a huszadik kispárnára vasaltatjuk fényképünket. Viszont, aki csak a szemének hisz, most megnézheti, hogyan mutatna kedvese hógömbbe zárva. A szeretet ünnepén bátran gondoljunk a kevésbé kedvelt embertársainkra is: ebben segít a lábtörlőre vasalható fénykép - ez nem csak szellemes ötlet, de maximális kielégülést jelenthet az év minden napjára. Szilveszterre készülő szellemeskedők saját arcmásukat kérhetik nyakkendőre illetve partedlira.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek