KEDVENCEK

Kutyavilág Szegeden

2009. augusztus 9., vasárnap 07:50

Annyi hungarikumot, amennyi Szegeden gyűlt össze, és mindezt kutyából, még nem látott a világ! A kutya.hu helyszíni tudósítóját komondorok, kuvaszok tartották sakkban, pulik terelgették, és vizslák ugrálták körbe. Videotudósításunkat láthatod.

Már második alkalommal rendezik meg Szegeden a Hungarikum Fesztivált, ahol természetesen a magyar kutyák is képviseltetik magukat. Tudtad, hogy kilenc magyar kutyafajta létezik? A pulit, a vizslát, a komondort és a kuvaszt rögtön ide soroljuk, de mi van a többiekkel? Ki is ők? Helyszíni videotudósítás következik.

Ma, a fesztivál utolsó napján (2009. augusztus 9-én) veteránjármű-kiállítással, az ingyenes Tér-Film-Zene Fesztivál egész napos filmvetítéseivel, kézművesbemutatókkal, játszóházzal és természetesen rengeteg hungarikumtermékkel, vásárral várnak mindenkit Szegeden.

Ha még több kutyákról, kutyatartásról szóló cikket szeretnél olvasni, itt megtalálod, amit keresel:

www.kutya.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta