KEDVENCEK

A céloktól Madridig (x)

2010. január 14., csütörtök 15:55

Ön választott már magának célt, hogy mit szeretne elérni a munkájában vagy a családjával mondjuk egy év múlva? És három vagy négy év múlva? Esetleg ennél is hosszabb távon?

cikk-tipus-x

tanc
Ahány ember, annyi cél

A céljaink sokfélék lehetnek. Kisebbek, nagyobbak, elérhetetlennek tűnők és elérhetőbbek. Lehet ez egy régóta vágyott táska vagy egy gyerekkori álmot valóra váltó, egzotikus utazás, esetleg egy új hűtő a konyhába. Vagy másnak egy családi vacsora egy különleges étteremben, egyhónapos külföldi nyelviskolai kurzus vagy csak szeretné egy kicsit felújítani a ruhatárát. De lehet, hogy vannak olyanok is, akiknek az a céljuk, hogy megtakarítsanak, hogy megvalósíthassák céljukat.

Tenni jó

Valljuk be, hogy legtöbbször jó érzés tenni az értelmes célért, és mindig jó örülni, amikor elértük. Remek dolog, amikor látjuk, hogy sikerült legyőzni valamilyen akadályt. Nagyszerű érzés, amikor okosan megoldunk valamilyen előre nem látott problémát. És akár egy önbizalommal teli, elégedett mosoly is kiül néha az arcunkra, amikor önmagunkat győzzük le valamilyen célunk elérése felé vezető úton.

Irány Spanyolország!

De a sok általánosság után nézzünk egy példát! Ha például szeretnénk megtanulni spanyolul, akkor rá kell vennünk magunkat, hogy elmenjünk nyelvkönyvet vásárolni. Kis mosoly, amikor megtettük. Aztán arra, hogy a sok nyelvtanár és nyelviskola közül kiválasszuk magunknak a legjobbat. Elégedetten nyugtázzuk, de természetesen nem dőlünk hátra. Rendszeresen látogatni kell az órákat, és elkészíteni a házi feladatokat. Minden sikeres feladatmegoldás egy piros pont az önbizalmunknak. És netán el is akarunk utazni a végén egy hónapra Spanyolországba, hogy próbára tegyük tudásunkat. Ez hatalmas jutalom.

Részletek: http://www.megtakaritok.huSegítsünk magunknak

shop


Ahhoz, hogy a céljainkat elérjük, néha segítségre van szükségünk. Gyakran anyagilag is  fel kell készülünk rájuk. Például, ha belépünk a Raiffeisen Rendszeres Megtakarítási Programba és rendszeresen használjuk bankkártyánkat, akkor minden vásárlással közelebb juthatunk céljaink eléréséhez. Sok sikert, vagy ahogy Madridban mondják: Buena suerte!

További információk: http://www.megtakaritok.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta