CSALÁD RÖVIDHÍR

Paprikáskrumplit kapnak az éhező gyerekek

2010. április 19., hétfő 09:26

A Gyermekétkeztetési Alapítvány idén is megszervezi a hagyományos Paprikáskrumpli-főző versenyt a Vidámpark Közösségi terén.

Május 9-én a Gyermekétkeztetési Alapítvány megszervezi 3. hagyományos Paprikáskrumpli-főző versenyt a Vidámpark Közösségi terén. Ezzel az eseménnyel azokat, a hátrányos helyzetű gyerekeket szeretnék segíteni, akik nem jutnak elegendő élelemhez. Az alapítvány 1993 óta segítik a rászoruló gyermekek étkeztetését, iskolán túli képzését. A szokásos programok mellett idén fellépnek a Megasztárból ismert énekesek, és a résztvevők megkísérlik felállítani a nevetés rekordját is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta