CSALÁD RÖVIDHÍR

Elkészült az ország első gyerek hospice háza

2010. május 19., szerda 14:47

A hospice ellátás olyan, gyógyíthatatlan betegeken segít, akik életük utolsó szakaszában vannak. A pécsi intézmény várhatóan ősztől fogadja a beteg gyerekeket.

cikk-tious-rovid

Felavatták az ország első gyermek hospice intézményét Pécsen, amelyik várhatóan ősszel nyílik néhány fontos felszerelés és az engedélyek beszerzése után. A ház nagy részben önerőből valósult meg. A hospice ellátás azokon a gyógyíthatatlan betegeken segít, akik életük utolsó szakaszában vannak. Az utolsó stádiumra jellemző fájdalmak csillapítása mellett lelki segítséget is nyújtanak a betegeknek, valamint ügyelnek a szociális igényeikre. Az ellátásban részt vevők a gyász idején a hozzátartozók támogatásával is foglalkoznak. A pécsi házban gyógyíthatatlan, beteg gyerekeket ellátását vállalják.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta