CSALÁD RÖVIDHÍR

Zuckerberg hazudott a magyar kutyájáról

2011. március 8., kedd 12:25

Azt állította, hogy örökbefogadta, noha tenyésztőtől vásárolta kutyáját Mark Zuckerberg, Facebook tulajdonos.

Bestia a neve annak a komondornak, akit Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és tulajdonosa nemrégiben vett magához egy tenyésztőtől - írja az Ecorazzi. Az állatnak azon nyomban létre is hozott egy Facebook fan oldalt, és azt állította, hogy Bestiához örökbefogadás útján jutott. Az oldal csakhamar tizenkétezer like-ot gyűjtött be, mígnem egy állatmentő szervezet, az Animal Rescue Corps (ARC) ki nem derítette, hogy szó sincs örökbefogadásról.

Zuckerberg és barátnője a magyar eredetű kutyát egy oregoni tenyésztőtől vásárolta, amire csak nagyon költői megfogalmazás esetén használható az adoption kifejezés (amit ugye olyan esetekre tartogatnak, amikor valaki menhelyről vesz magához állatot, ezzel mentve meg azt az esetleges elaltatástól).

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta