ANGYAL

A Vodafone Magyarország a Gyermekmentő Szolgálatnak segít

2010. június 3., csütörtök 12:42

gyermekmentoÖtmillió forinttal támogatja a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját a Vodafone Magyarország.

A Gyermekmentő Szolgálat a mobilszolgáltatótól kapott összeget információs és oktatási programjaik lebonyolítására használja fel. A Vodafone Magyarország az év során több programban is együttműködik a Gyermekmentő Szolgálattal, ahol aktívan részt vesz és segíti a gyermekeket.

Elsőként a május 29-30-i Városligeti Gyermeknap keretében, a Biztonságos Internet Sátorban ismerkedhetnek meg a gyerekek és szüleik a rájuk leselkedő virtuális veszélyekkel és azok elkerülésének lehetőségeivel. A Safer Internet az Európai Unió által társfinanszírozott nemzetközi program. A hétvégén a témakörbe tartozó számítógépes játékokkal, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel, tanácsadással és felvilágosító előadásokkal várják az érdeklődőket, amelyhez 12 db mobil internet eszközt biztosít a Vodafone.

Az iskolakezdéssel összhangban a Vodafone vezetősége személyesen tart majd rendkívüli osztályfőnöki órákat különböző általános iskolákban, nem csak a fiataloknak, hanem szüleiknek is. Ezen órák minden alkalommal kitérnek a gyermekek által használt eszközök és szoftverek biztonságára, az internetes felületek „csapdáira", a közösségi média előnyeire és hátrányaira, a feltöltött adatok, fotók veszélyforrásaira.

Az ősz folyamán Vodafone Magyarország támogatásával a Gyermekmentők által patronált Lovas terápia Szövetség rendezvényén 100 olyan fogyatékos gyermek vesz részt, akik a hatékony lovas foglalkozások és terápiás kezelések segítségével könnyebben élik mindennapjaikat.

Decemberben a Vodafone is jelen lesz a Gyermekmentő Szolgálat által szervezett nagyszabású karácsonyi jótékonysági esten.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta