ANGYAL

A Sony a helyi közösségre is gondol a foci vébén

2010. április 15., csütörtök 10:15

sonyA Sony a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság támogatójaként a helyi közösségre is gondol. Ennek részeként egyes, a vébén részt vevő afrikai ország, köztük Ghána és Kamerun számára ingyenes köztéri óriási kivetítőn, HD minőségben közvetíti majd a mérkőzéseket.

Ennek részeként egyes, a vébén részt vevő afrikai ország, köztük Ghána és Kamerun számára ingyenes köztéri óriási kivetítőn, HD minőségben közvetíti majd a mérkőzéseket. Ez a JICA (Japán Nemzetközi Együttműködési Hivatal) és az ENSZ figyelemfelkeltő és tájékoztató tevékenységével párhuzamban folyik majd, melynek fontos része, hogy a közösség többet tudjon a HIV/AIDS problémáról, illetve megelőzéséről.

A Sony, a JICA és az ENSZ összefogásával volt már hasonló kezdeményezés tavaly júliusban, Ghánában, mely 7500 látogatót vonzott.
fifa
Bár a világbajnokság házigazdája Dél-Afrika lesz, a helyiek közül sokan így sem engedhetik meg maguknak a részvételt egyetlen mérkőzésen sem, ezért indították a For The Children projektet, melynek keretében 15 000 dél-afrikai gyerek vehet részt a vébén.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta