ANGYAL

A csocsóasztal fokozza a munkakedvet

2010. április 15., csütörtök 13:48

Sokáig tartotta magát az az elképzelés, hogy egy munkahelyen csakis szigorral, fegyelemmel lehet elérni, hogy mindenki keményen dolgozzon.

Aztán először a kisvállalkozásokban, majd a legprogresszívabb nagy cégeknél is kialakítottak pihenőszobát. És nem csak kényelmes kanapé volt benne.

csocso

A helyzet az, hogy valójában épp a pihenés, a kikapcsolódás, vagy legalább a tudat, hogy erre lehetőségünk van motiválja igazán az embereket. Ma már megszokott, hogy a telekommunikációs cégek nagy irodaházaiban legalább egy pihenőszoba található csocsóasztallal, videójátékokkal, tévével, sőt a Vodafone központi irodájában még masszázs és gerinctorna szolgáltatással is. Náluk egy 70 négyzetméteres szobában kapcsolódhatnak ki a dolgozók, ahol relax fotelek, magazinok, tévé, DVD-lejátszó és csocsóasztal várja a megfáradt munkaerőt.

Egy tavalyi felmérés szerint ez a figyelmesség a munkáltató részéről 10 alkalmazottból 9-nek fokozza a munkakedvét, ráadásul a cég iránt érzett lojalitást is. A megfelelő pihenő környezet kialakításával tehát mindenki csak nyer!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta