ANGYAL

5 millió forinttal segítik a beteg gyerekeket

2010. április 2., péntek 11:52

A Vodafone Társadalmi Felelősség Díjat elsőként a Robert Burns Alapítvány vehette át még március közepén, amelyik arra fordítja az összeget, hogy a vidéki szülők a Budapesten kórházi ápolásra szoruló gyerekeikkel együtt lehessenek.

voda_mainA Vodafone Magyarország fennállásának 10 éves évfordulója alkalmából létrehozta a Vodafone Társadalmi Felelősség Díjat (Vodafone Annual CSR Award). Az 5 millió forint támogatással együtt járó díjat először a Robert Burns Alapítvány vehette át még március közepén. Az esemény Kamilla hercegnő Tűzoltó utcai Gyermek Klinikán tett látogatása során történt, a hercegnő jelenlétében. A díjat a brit királyi pár magyarországi látogatásának tiszteletére hagyományteremtő módon minden évben ugyanazon a napon adja majd át.

A mindenkori díjazott köteles a díjjal járó támogatást a saját tevékenységével összefüggő felelősségvállalás projektekre fordítani. A Robert Burns Alapítványt az 5 millió forintot a Kamilla által meglátogatott Tűzoltó utcai Gyermekkórház új részlegének létrehozására fordítja, ahol a jövőben a vidéki szülők 24 órán keresztül együtt lehetnek a kórházi ápolásra szoruló gyermekeikkel.

A Robert Burns Alapítvány tevékenysége több területet fog át. Kiemelt helyen szerepel az adományok gyűjtése a beteg, rászoruló gyermekek számára Magyarországon, a kulturális csereprogramok szervezése, valamint a vállalati felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozása.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta