ANGYAL

21 ülőgarnitúra a vörösiszap katasztrófa károsultjainak

2011. február 14., hétfő 16:39

A bútorok várhatóan 2011 márciusában érkeznek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat budapesti központi raktárába, ahonnan folyamatosan szállítják majd ki a kanapékat a rászorulóknak Devecserre és Kolontárra.

Eredményesen zárult a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) és a Quattro Mobili első együttműködése: 2011. január 21-29. között összesen 21 használt, de jó állapotban lévő ülőgarnitúrát ajánlottak fel a Quattro Mobili vásárlói a vörösiszap katasztrófa károsultjainak.

A Quattro Mobili valamennyi vásárlójának, aki megunt, de jó állapotú kanapéját a MMSZ-en keresztül a vörösiszap-katasztrófa érintettjeinek ajánlotta fel, új vásárlása esetén 15% árengedményt biztosított január végén. Így a használt bútordarabok jótékony célt szolgálnak, hiszen a MMSZ közreműködésével tovább élhetnek a vörösiszap károsultak devecseri vagy kolontári otthonában.

Az új bútordarabot a Quattro Mobili partnere, a Sprintcamion Zrt. szállítja ki a tulajdonoshoz az ország egész területén. Ekkor kerül sor a régi kanapé vagy ülőgarnitúra begyűjtésére is. Ezt követően a vörösiszap károsultak számára felajánlott bútordarabok a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központi, budapesti raktárába érkeznek. Az együttműködés keretében összegyűlt, megfelelő állapotú kanapékat folyamatosan juttatják el a vörösiszap katasztrófától sújtott Devecser és Kolontár rászoruló családjaihoz.

„Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal első alkalommal kialakított együttműködésünk eredményesen zárult. Külön szeretném megköszönni vásárlóinknak, hogy a szeretett bútordarabok felajánlásával hozzájárultak a vörösiszap katasztrófa áldozatainak otthonteremtéséhez. Bízunk benne, hogy hasonló kezdeményezésekkel a jövőben is szerepet tudunk vállalni a rászorulók megsegítésében.” – nyilatkozta Forrás Ákos, a Quattro Mobili ügyvezető igazgatója.

„A vörösiszap katasztrófa károsultjainak jelenleg fedél van a fejük felett, de hamarosan elérkezik az idő, amikor új otthonokba költözhetnek, melynek berendezéséről többnyire magunknak kell gondoskodniuk. A Quattro Mobili bútoráruházzal folytatott együttműködésünk kiváló példa arra, hogy még hónapokkal a katasztrófa után is szükség van segítségre.” – nyilatkozta Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta