ALAPKONYHA

A Wendy's a twitter legnagyobb trollja

2017. január 9., hétfő 09:31

Az amerikai Wendy's gyorsétteremlánc neve és logója láttán egy édes kislányra gondolhatunk, de ne tévesszen meg senkit a látszólag ártatlan külső! A cég a twitter egyik legnagyobb trollja, akik mintha egy Lifetilt Tomiba oltott Szilyt fogadtak volna fel közösségi média managernek, olyan válaszokkal, hogy a fal adja a másikat!

A gyorsétteremlánc profiljával valaki nagyon vicces válaszokat ad az őt megszólítóknak, tele vannak iróniával, és előszeretettel küldi el melegebb égtájakra például a konkurens gyorsétteremláncokat, na meg a reklamálókat.

Amikor valaki megkérdezte, hogy mit mondjon a barátainak, akik barátai a McDonald'sba akarnak menni, akkor azt válaszolja, „keress új barátokat”.

A kérdésre pedig, hogy mit tegyen az illető, ha nincs a közelében Wendy's, csak annyit válaszol, hogy „költözz”.

Amikor a "4 dollárért 4 ételt reklámjukra" a Burger King azzal kontrázott rá, hogy ők "5 ételt adnak 4 dollárért" és valaki megkérdezte, hogy erre ők hogyan vágnak vissza, csak annyit írt Wendy: „ehető étellel”.

További vicces posztokért  kattintson!

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

  • Még több Málta Pazar látnivalók, színes programok és garantált napsütés Máltán.
  • Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.
  • Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.
  • Töltse az ünnepeket külföldön, Párizs, London, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hirdetés