ALAPKONYHA

A Wendy's a twitter legnagyobb trollja

2017. január 9., hétfő 09:31

Az amerikai Wendy's gyorsétteremlánc neve és logója láttán egy édes kislányra gondolhatunk, de ne tévesszen meg senkit a látszólag ártatlan külső! A cég a twitter egyik legnagyobb trollja, akik mintha egy Lifetilt Tomiba oltott Szilyt fogadtak volna fel közösségi média managernek, olyan válaszokkal, hogy a fal adja a másikat!

A gyorsétteremlánc profiljával valaki nagyon vicces válaszokat ad az őt megszólítóknak, tele vannak iróniával, és előszeretettel küldi el melegebb égtájakra például a konkurens gyorsétteremláncokat, na meg a reklamálókat.

Amikor valaki megkérdezte, hogy mit mondjon a barátainak, akik barátai a McDonald'sba akarnak menni, akkor azt válaszolja, „keress új barátokat”.

A kérdésre pedig, hogy mit tegyen az illető, ha nincs a közelében Wendy's, csak annyit válaszol, hogy „költözz”.

Amikor a "4 dollárért 4 ételt reklámjukra" a Burger King azzal kontrázott rá, hogy ők "5 ételt adnak 4 dollárért" és valaki megkérdezte, hogy erre ők hogyan vágnak vissza, csak annyit írt Wendy: „ehető étellel”.

További vicces posztokért  kattintson!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés