Felfújható ír kocsma a hátsókertben? Igen, lehetséges!

Melyik kisgyerek ne vágyott volna arra, hogy a szülei béreljenek a szülinapi bulijára egy felfújható ugrálóvárat, és melyik szülő ne érezte volna titkon azt ilyenkor, hogy bárcsak újra gyerek lenne? Amerikában most már a felnőttek is örülhetnek, hiszen akár már a hátsókertekben is felállítható egy ír kocsma hála a The Paddy Wagon Pubnak.

Csakúgy mint Írországban, Amerikában is nagyon népszerűek a hagyományos pubok, de sajnos nem mindig van a közelben egy ilyen. Ezt a problémát kiküszöbölendő hozták létre a felfújható kocsmát, amit a cég könnyen felépít akár a hátsókertben is - írja a Food & Wine.

A kocsma felfújható, viszont egyébként kívülről és belülről is úgy néz ki, mint az igazi. Kétféle méretben lehet rendelni, és a nagyobb akár 80 főt is képes befogadni, így szülinapokra, vagy nagyobb eseményekre is használható. Említenem sem kell, hogy a lufikocsma mellé a cég tradicionális ételeket és italokat is visz magával. Akár fogyaszthat ír szódás kenyeret vagy finomabbnál finomabb ír söröket is, élő ír zenét hallgatva, ugyanis ez is benne van a szolgáltatásban. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek