Néhány perc alatt elkészül, és jó kis vendégváró vagy húsvéti reggeli lehet belőle. Tálaljunk mellé salátákat, töltött tojást, vagy egyszerűen csak friss kalácsot vagy cipót.
Katuci
Hozzávalók:
25 dkg főtt sonka szeletelve (pápai, prágai…)
4 tojás
10 dkg mascarpone
2-3 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
só, bors,
snidling
- A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és nagyobb darabokra vágjuk.
- Hozzáadjuk a krémsajtot, a majonézt, a mustárt, majd sózzuk és borsozzuk. Botmixerrel pépesítjük. Végül aprított snidlinget keverünk bele.
- A sonkaszeleteket kiterítjük, és mindegyiket megkenjük a tojáskrémmel. Végül feltekerjük, és a maradék, habzsákba töltött tojáskrémmel díszítjük.