A legjobb magyar gasztro-webshopok

Igen, van, aki kutyatappancs alakú kekszkiszúró formát vagy éppen különleges serpenyőket vásárol a neten, nem pedig könyvet, dvd-t, vagy hamis dizájnertáskát. Szerencsére konyhakattantaknak is van lehetőség bőven, mivel már Magyarországon is jó néhány konyhai kiegészítőket árusító webáruház működik. Mi most azokat néztük meg, amelyek már pár éve stabilan működnek, és főleg olyan termékeket árulnak, melyek nem kaphatók üzletekben, nem vehetők le a hiperek polcairól. Így tehát egy egyszerű tepsit ne ezekben a webshopokban keressen, de sok más apróbb és nagyobb, praktikus, jópofa konyhai eszközt igen.

Ha valamit kinézett magának, érdemes a többi boltban is ellenőrizni, mert akad olyan termék,ami több helyen is kapható, és az árkülönbség időnként jelentős, akár 30 százalék is lehet. Ezt a fokhagymanyomót például az ötből három boltban is megtaláltuk, a Konyhacucc és a Stahldirekt 3 ezer forintért árulja, a Kookta viszont 4 ezerért. 

Eltérő márkájú, de azonos méretű 22 centis szilikonos kuglófformát is három boltban találtunk, két helyen 3590 forintért (Dolcevita, és Gasztroshop), a Kooktában viszont 6300 forintért.

De, hogy ne mindig a Kookta legyen a legdrágább, a zsebretehető konyhai mérleg például a Konyhacuccnál kerül a legtöbbe, a Kookta és a Stahldirekt pedig picit olcsóbban kínálja. 

Gasztroshop

A Gasztroshopban rengeteg hagyományos és speciális kekszkiszúró, sütipecsét és sütési kellék, sütőforma kapható. Itt van a legnagyobb választék a házi bonbonkészítési eszközökből, bonbon formákból és sokféle színes, pöttyös kerámia bögre és pitetál is kapható. Kedvencünk a 990-es menüpont és a sok kisebb-nagyobb színes apróság (muffin papírok, papír szívószálak, szülinapi gyertyák, pohárjelölők), melyekkel biztos, hogy örömet lehet szerezni a sütés-főzés rajongóinak.

Szállítási költség: 990, illetve 1490, fizetési módtól függően
Ingyenes szállítás: 10.000 Ft feletti vásárlási értéktől
Szállítási idő: 1-3 munkanap

Kookta

A budapesti üzlet árfekvése elég magas, sok terméket inkább máshol vennénk meg, mert sok termékük máshol olcsóbban beszerezhető. A kínálat cserébe minőségi, itt található meg a sok gasztroblogger álmaiban szereplő Kitchen Aid, és a hasonlóan híres (és hasonlóan drágább árkategóriájú) Emile Henry francia kerámia termékcsalád tagjai, a Microplane, és még sorolhatnénk. Vannak itt kötények, szalvéták, sütőformák is bőven, az elegáns desszertestál, habszifon és tálalótál pedig akár esküvői ajándékba is adható.

Szállítási költség: 2000 Ft
Ingyenes szállítás: 50.000 Ft feletti vásárlási értéktől
Szállítási idő: Nem derül ki a honlapról

Dolcevitakonyha

A Dolce Vita konyhában is találunk különleges és ajándékba is adható speciális kávégépeket, házi tésztakészítő gépeket és egyéb elektromos konyhai eszközöket, de van itt edénykészlet, serpenyő és boros pohár is rengeteg, csak győzzük átnézni a választékot. Vásárolhatunk alapanyagokat is a webáruházban: különleges olívaolajak, sók, szörpök, ecetek és még sok más (főleg olasz) élelmiszer és jó néhány italféle is van a kínálatban.

Szállítási költség: 1600, illetve 1850 Ft (fizetési módtól függ)
Ingyenes szállítás: 30.000 Ft feletti vásárlási értéktől
Szállítási idő: 2-5, illetve 5-7 munkanap

Stahldirekt


A Stahldirekt webáruházban is nagy választékban kaphatók serpenyők és fazekak, de vannak itt a szokásostól eltérő fűszertartók, pohár és edényalátétek, különleges alakú/színű kanalak és fondantkészítéshez használatos eszközök is. A konyhai kütyük mellett itt is kaphatók élelmiszerek és külön menüpontban szerepelnek az uzsonnás és bevásárlótáskák, hogy legyen miben szállítani a finomságokat. Arra érdemes figyelni, hogy 3000 Ft a minimális rendelési érték.

Szállítási költség: 990 Ft
Ingyenes szállítás: 20.000 Ft feletti vásárlási értéktől
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Konyhacucc

A Konyhacucc weboldalán a legnagyobb a választék Jamie Oliver termékeiből. Van Jamie vágódeszka, Jamie habverő, Jamie késkészlet és még sok egyéb Jamie-termék, de szerencsére sok más is. Hámozók, poharak, kulacsok és edénykészletek, hogy csak néhányat említsünk a termékek közül. A konyhai eszközök mellett néhány élelmiszer is került a kínálatba: sók, fűszerek, pestók és tészták is vannak a virtuális polcokon.

Szállítási költség: nincs információ
Ingyenes szállítás: nincs információ
Szállítási idő: nincs információ

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek