Március 25-én utoljára jelentkezik téli helyszínen, a Jövő Háza Fogadóban a WAMP.
Cameron Diaz a Female Firstnek azt nyilatkozta, hogy amióta újra szingli megváltozott az öltözködése: négy napig ugyanabban a ruhában van, aztán többet rájuk sem bír nézni.
(Fotó: AFP)A képen nem egy kortárs tánc előadás koreográfiája látható, a modellek a Julia&Renata nevű mexikói tervezőpáros ruháit mutatják be a Mexico Fashion Weeken.
Vivienne Westwood nemrég egy nagyszabású háborúellenes tüntetésen vett részt.
Már a régi korok emberei is aranyat használtak bőrük feszessé és ragyogóvá tételére, a luxus alapanyag Franciaországban jelenleg reneszánszát éli: 24 karátos aranyat kevernek ránc elleni krémekbe, szemránckrémekbe és rúzsokba is.
Égető kérdések a leghíresebb kreátorokról, akiknek a világ arra fogékony része szájtátva nézi kollekcióját, és bár a nevét sem biztos, hogy ki tudja ejteni, mindent megadna azért, hogy egyszer az életben vehessen tőle legalább egy bokazoknit.
A divatbemutatók modelljei kifejezéstelen, sőt megvető arccal jelennek meg a kifutón.
(Fotó: AFP)
A képen egy kimonóba öltözött modell látható a Tokióban zajló Japan Fashion Weeken, Jotaro Saito kollekciójában.
Meglátogattuk a Klassz nevű éttermet, közvetlenül a Divatcsarnok szomszédságában, mert ez most egy olyan hely, amiről beszélnek.
Az MTI összeállított egy kis csokoládéfesztivál-kalendáriumot, hogy aki netán nem tud mit kezdeni pénzével és szabadidejével, bódultra zabálhassa végig a nagyvilágot.
Az utóbbi hetekben az étteremlátogatást sportként űző és az étteremkritikákat Bibliaként olvasó ínyenc New Yorkiak körében nem kell keresni a társalgás témáját: az étteremkritika fronton kitört a háború.
Úgy tűnik megállíthatatlan trend, hogy a sztárok ruhát terveznek.
Az idei nyár azoknak kedvez, akik szeretik mutogatni a lábukat: kötelező kellék lesz ugyanis a miniszoknya – minden formában, színben és mennyiségben.
Legutóbb a Wasabi kínálatat teszteltük, most pedig a Netpincéren keresztül megnéztük, hogy mit tud a Bambuszliget.
A 2007/2008-as őszi-téli Louis Vuitton bemutató képeit nézegetve őszintén sajnáljuk, hogy a Marc Jacobs főtervező által vitt francia divatházat csak a táskák miatt ismerik.
Roppant szórakoztató sorozatba kezdtek a Chew-n, ahol utánajártak, hogy miket lehet találni magyar konyha címszó alatt az interneten.
Stella McCartney, Jil Sander és Emanuel Ungaro ruháit elnézve az ideie nyár nem a visszafogott színekről szól majd.
Korábbi posztunkban vitáztunk arról, hogy kell-e hajat mosni, hányszor és milyen termékekkel, a New York Times ugyanis azt írta, a hajmosás csak egy múló, ráadásul káros hóbort volt, de szerencsére úgyis kezd kimenni a divatból.
Madonna után Kylie Minogue is a H & M- nek dolgozik.
Az organikus ételek pártfogójaként ismert trónörökös szerint a gyorsétterem kínálata egészségtelen és legjobb lenne betiltani.
A párizsi Fashion Week bemutatói közül állítottunk össze néhány képből álló galériát Vivienne Westwood, Stella McCartney, a Givenchy-nek tervező Riccardo Tisci, Valentino és Karl Lagerfeld legjobbjaiból.
Stella McCartney száműzte az összes tízes méreten aluli modellt a párizsi Fashion Week divatbemutatóiról.
Ropogós tízezreseket lehet megspórolni azzal, ha az ember otthonában tölti jól megérdemelt wellness-hétvégéjét.
Égető kérdések a leghíresebb kreátorokról, akiknek a világ arra fogékony része szájtátva nézi kollekcióját, és bár a nevét sem biztos, hogy ki tudja ejteni, mindent megadna azért, hogy egyszer az életben vehessen tőle legalább egy bokazoknit.
Egy amerikai fogyasztóvédelmi szervezet szerint egyre jobban hizlal a gyorséttermek kínálata.
(Fotó: AFP)Az ergonomikus méretű futártáska leszálló ágban van, újabban ugyanis az oversize vonalba abszolút illő csónaknagyságú oldaltáska a divat.
Idén nyáron szinte mindent szabad a teli talpú wedge cipőktől az elegánsabb, bokapántos szandálokig, de marad a balerina is.
(Fotó: MTI)A képen látható hölgy nem egy gazdagon díszített esküvői tortába nyúlt: egy körömszépészeti verseny pályaművét mutatja be a szingapúri Beauty Asia 2007 kozmetikai vásáron és szakmai bemutatón.
A haj és a bőr védelme az elsődleges célja a kozmetikai ipar legfrissebb újdonságainak: amint a hétvégén a Budapesti Kongresszusi Központban rendezett Divatfórumon kiderült, a régi-új csodaszer az olíva és a napraforgó olaj.
Többek között 150kg füstölt lazacot, 5kg Osetra kaviárt, 250 bio-csirkét, 8kg francia, fekete, valamint 5kg fehér, olasz szarvasgombát, 75kg friss tonhalat, 150kg garnélát, tonnányi további nemeshalat, osztrigát, kagylót, homárt, mintegy 300kg Wagyu bélszínt, 250kg legjobb minőségű csokoládét (Forrás: az Oscar-díj hivatalos honlapjáról) Fenti hozzávalókból az idei gálavacsorán is Wolfgang Puck és csapata varázsolt kifinomult fogásokat a sztároknak.
Idén is a pongyolaszerű bézs és a fehér estélyi dominált az Oscar-gálán, de voltak szerencsére merészebb színek és szabások is.
Azt, hogy milyen jó dolog napbarnította bőrrel járni-kelni a téli mindennapokban, az ember akkor érzi át, amikor egy hétre kiszabadul a budapesti mókuskerékből és nyaralni megy valahova, ahol hétágra süt a nap - majd visszajön a sápadtak közé.
A Cukisag blogon mindent megtudhatunk Hello Kittyről, és a hetvenes évek óta tomboló japán cukiságkultúráról, a kawaii-ról.
Márciustól árulják a H&M-ben a Madonna által tervezett 'M by Madonna' kollekciót. Madonna ruhái meglepően visszafogottak: a kollekció főleg egyenes szabású nőies szoknyákból és nadrágokból, fehér, fekete, szürke blúzokból, széles övekből, egyszerű táskákból és klasszikus vonalú magassarkú lakkcipőkből áll.
25 ezer fontos, azaz nagyjából 10 millió forintos pénzbírság befizetésére plusz a perköltség teljes átvállalására kötelezték az Irish News egyik újságíróját, amiért kritizálni merte a belfasti Goodfellas nevű olasz éttermet. A 2000 augusztusában írt étteremkritika az étterem tulajdonosa szerint annyira lesújtó volt, hogy egy életre elhajtotta még a törzsvendégeket is.
Wella Fashion Show néven új rendezvény indul útjára Budapesten, a városligeti Vajdahunyad várában 2007.
Installátor készíti az ételeket – jegyezte meg a kortárs tálalásról a társaságunk egyik tagja, amikor az előételeket szolgálták fel.
2006-ban meglehetősen sokat változott a magyar ruházati piac.
Elsőre meglepődtünk a hatalmas narancssárga sál láttán, de mostanra nem győzünk vágyakozni egy hasonlóra.
A dél-kelet franciaországi La Maison Pic-et 3 Michelin- csillaggal tűntették ki, ami már csak azért is szenzáció, mert a Valence-i étterem séfje egy nő.
Mi már egy ideje élünk a divat adta lehetőséggel és viselünk színes hajpántokat és hajráfokat.
(Fotó: AFP)
A milánói Fashion Show-n egy modell bemutatja az olasz designer, Frida Giannini egyik munkáját, mely a Gucci 2008-as őszi-téli kollekciójának egy darabja.
Az MTI ott volt a London Fashion Weeken, és szemmel láthatóan kitűnően szórakozott a 12 centis magassarkúban imbolygó női lapok szerkesztőin.
„Napra nem küldöm a vendégeimet és szoláriumba sem szívesen, így marad az önbarnító krém” – mondta Harangvölgyi Anna kozmetikai tanácsadónk.
Alex Kapranos, a glasgow-i Franz Ferdinand frontembere egy ideje már írogatott gasztronómiai témájú cikkeket a Guardian életmód rovatának, ezekből adott ki most könyvet a Penguin kiadó. A korábban szakácsként dolgozó Kapranos a turnéhelyszíneken tapasztalt gasztro szcénáról és a világ leghíresebb éttermeiről mondja el szubjektív véleményét, ahol sokszor több a csillogás, mint a valódi szakácsteljesítmény.
Nem mindennapi cipőket lehet megtekinteni a Knuttz.net nevű blogon, aminek pontos profilját eddig nem sikerült belőni- éppúgy vannak rajta fura állatképek, mint meztelen csajok, vagy kocsik. Kedvencünk a bugyiig érő, Converse-hatást keltő fűzős sportcipő és a szürke mamusz.
(Fotó: AFP)A múlt héten befejeződött London Fashion Week központi témája elsősorban nem a divat volt, hanem az extragebe modellek mellőzése. A londoni divatvilág ugyanis nem akarta akkora vehemenciával kitiltani az ultravékony modelleket a kifutóról, mint a harcos madridiak.
Más elfoglaltságok miatt egy rövid ideig nem figyeltük, hogy mit főznek és merre járnak kedvenc bloggereink.
Azért, hogy a lehető legnagyobb rendszerességgel számolhassunk be mindenről, ami a divat világát illeti, új sorozatot indítunk.
A texasi A&M Egyetem kutatói a géntechnológia segítségével kivonták a pamutból a mérgező gosszipol (C30H30O8) nevű polifenolt, ezzel emberi fogyasztásra is alkalmassá tették a pamutot.
Az orosz konyha egyik legjobbja a pelmeni nevű gombócka, ami leginkább a kínai jiaozihoz és az olasz tortellinihez hasonlítható.