Ilyen fürdője is lehetne!

Az Instagram jó dolog, rengeteg szuper ötletet és megvalósítható lakberendezési tippet kaphatunk onnan, és még trendfelmérésnek sem utolsó. Mi most alaposan átbogarásztuk, hogy önnek már ne kelljen. Mutatjuk a legmenőbb találatokat!

Kezdjük rögtön azzal, amit nem nagyon hiszem, hogy akad olvasó, aki ne fogadna el kérdés nékül, még akkor se ha agorafóbiás. Kicsit speciálisak ugyan a feltételek, legtöbbünknek nyilván már azt is nehéz lenne megugrani, hogy süllyesztett fürdőkádat helyezzenek el a fürdőszobájába, de álmodozni azért ér, nem igaz? 

Ahogy a konyháknál, úgy a fürdőszobáknál is tud fontos lenni, hogy elegendő tér álljon a rendelkezésünkre. Az alábbi képen látható fürdőrészlet csodaszép, ám egy ilyen csaptelep (aminek a kezeléséről elképzelésem sincs) nem mutat 12 négyzetméteren. Simán elképzelhető viszont, ha a hálónk egyik sarkába tervezünk fürdőhelyiséget – mondjuk akkor a csempét a falon elfelejthetjük, de minek is az!

Mutatjuk, milyen az, amikor csak egy repülőgép-vécényi hely áll a rendelkezésünkre. Azért is szeretjük ezt a megoldást, mert maximálisan kihasználja a helyet, miközben megoldást nyújt kis lakások krónikus problémáira, azaz a "hova tegyük a tisztítószereket/törülközőket/fürdőszobai egyéb kellékeket" című örök klasszikusra. Ezen felül trükkös a világítása, ami feldobja az egészet, és néha már nem is kell ennél több. 

Kreatív megoldást keres? Takarítónő takarít ön helyett? Akkor ne keresgéljen tovább, hanem bátran használja ezt a meghitt megoldást: nemcsak marha jól néz ki, de nyugalmat is áraszt zuhanyzás közben. 

Újra egy kis fürdőszobás megoldás, amit a zöld növény tesz meghitté. Szerencsére a fürdőszobáknál korántsem uralkodó szín a fehér, de ettől még praktikusnak lehet praktikus. Különösen az tud nagyon sokat dobni rajta, ha valami különleges járólapot választunk hozzá. Ezzel sokat spórolhatunk, pláne egy aprócska fürdőszoba esetében, hiszen a falra választhatunk valami olcsóbb és egyszerűbb csempét, mint mondjuk itt ez a sima téglalap alakú; míg a földön nyugodtan elszaladhat velünk a ló, két-három négyzetméternél több járólapra úgyse lesz szükség.

Azt, hogy a luxus kis helyen is luxus, ez a fürdőszoba bizonyítja leginkább. Ha lecsípünk helyet valahonnan máshonnan, ahová cuccokat is pakolunk, már meg is van a lehetőség, hogy hangulatos és letisztult körülményeket teremtsünk az esti zuhanyzáshoz. És az a lámpa! Zseniális!

És lőn egy megvalósítható példa is az olyan halandóknak, akiknek nincs helyük külön mosókonyhára. Ötletes megoldás, a teret is ügyesen használja ki, nem beszélve az elegáns világításról, amitől valamiért az az érzésünk támadt, hogy a képen látható fürdő egy nagy ház egyik kisebb, e célt szolgáló helyisége. Ettől függetlenül önálló fürdőszobának is megállja a helyét, még ha a fogmosó poharat minden használat után el is kell rakni. 

Jaj, ezt nem bírtuk kihagyni, de persze akkor ideális, ha fúratunk rögtön egy kutat is hozzá, vagy minimum újrafelhasználjuk a vizet a rendszerben, mert pár perc ez alatt a zuhany alatt kis túlzással fél éves vízfogyasztásunkat emészti fel. Ezt leszámítva állnék alatta órákig!

This is Bathroom goals * Doube Tap if you'd shower here Follow @luxwonder * * by Unknown #bathroom #shower #bedroom

*Luxury • Cars • Millionaires (@millionaires.luxlife) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek