HÚSVÉT 2017

Na, ilyen tojást fess, ha tudsz!

2017. április 16., vasárnap 10:14

Piros festék, cuki matrácák. Nálunk nagyjából ebből állt a húsvéti tojáscicomázás. De lehet ám ezt az ipart is művészi magasságokban űzni, meg is mutatjuk, hogyan.

Elképesztően klassz festett (pardon, írt) tojások fotóira bukkantunk Hagyományok Háza oldalán. A posztból kiderült, hogy a Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztálya évek óta zsűrizi a különféle népi kézműves mesterek által készített alkotásokat, és most Húsvét alkalmából összeraktak egy galériát az olyan egyedi, művészeti értékű munkákból, melyek gyökerei egyértelműen a népművészeti hagyományokhoz köthetőek. És még mondja azt valaki, hogy a népművészet nem lehet szexi!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta