HÚSVÉT 2017

Na, ilyen tojást fess, ha tudsz!

2017. április 16., vasárnap 10:14

Piros festék, cuki matrácák. Nálunk nagyjából ebből állt a húsvéti tojáscicomázás. De lehet ám ezt az ipart is művészi magasságokban űzni, meg is mutatjuk, hogyan.

Elképesztően klassz festett (pardon, írt) tojások fotóira bukkantunk Hagyományok Háza oldalán. A posztból kiderült, hogy a Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztálya évek óta zsűrizi a különféle népi kézműves mesterek által készített alkotásokat, és most Húsvét alkalmából összeraktak egy galériát az olyan egyedi, művészeti értékű munkákból, melyek gyökerei egyértelműen a népművészeti hagyományokhoz köthetőek. És még mondja azt valaki, hogy a népművészet nem lehet szexi!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta