HÚSVÉT 2017

Na, ilyen tojást fess, ha tudsz!

2017. április 16., vasárnap 10:14

Piros festék, cuki matrácák. Nálunk nagyjából ebből állt a húsvéti tojáscicomázás. De lehet ám ezt az ipart is művészi magasságokban űzni, meg is mutatjuk, hogyan.

Elképesztően klassz festett (pardon, írt) tojások fotóira bukkantunk Hagyományok Háza oldalán. A posztból kiderült, hogy a Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztálya évek óta zsűrizi a különféle népi kézműves mesterek által készített alkotásokat, és most Húsvét alkalmából összeraktak egy galériát az olyan egyedi, művészeti értékű munkákból, melyek gyökerei egyértelműen a népművészeti hagyományokhoz köthetőek. És még mondja azt valaki, hogy a népművészet nem lehet szexi!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN 7 világsztár, aki szakított az alkohollal

A Harry Potter, a Jóbarátok vagy épp a Szex és New York sztárjait sem kímélte a pia, van, aki azt mondja, a 30-at sem érte volna meg, ha nem változtat.

STÍLER Praktikák, ha minden reggel elkésel

Itt két perc, ott öt, meg még három, és már megint elkéstél? Öt tipp, ha szeretnéd a reggelt jobban kézben tartani, és végre nem utolsóként beesni a munkába.

KETTŐS MÉRCE Vagyonadó: tényleg erre van szükségünk?

A vagyonadó mellett és ellen is lehet érvényesen érvelni, a legjobb talán, ha először is végiggondoljuk, miről beszélünk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés