HÚSVÉT 2017

Húsvéti krokodil, kukac és unikornis vár a csokik világában

2017. április 10., hétfő 11:23

Azt hittük, hogy a húsvéti csokik világában már nem sok mindenen tudunk meglepődni, főleg miután láttuk a nyulakat ruha, vagyis csomagolás nélkül is, és meg is ettük őket. . Arra viszont egyáltalán nem számítottunk, hogy idén már húsvéti unikornist is látunk a boltokban.

Az idei trendet mindenképpen a Lindt aranynyuszijai nyomán készült utánzatok vitték el, de kíváncsian vártuk azt is, hogy a Kinder most milyen plüssállatot tesz a legmenőbb csomagjába. Egyébként vigyorgó kukacot, de nyaralását töltő Mikulást is vehetünk a csokik mellé. A nyuszik mellett persze nincs hiány csokitojásokból sem, sőt van nyúlmintás csokitojás is, ha minden kötél szakad és szeretnénk kihozni a maximumot a húsvéti csokikból.

A húsvéti állatok csoportjába a Toffifee jóvoltából bekerült a krokodil is, illetve a KitKat piros nyula rettentő könnyedén nézhető rókának. A Lidl nyúlai nemcsak a trendteremtő mivoltjuk miatt izgalmasak, hanem azért is, mert leopárd- vagy éppen tigrismintával is be lehet őket szerezni. És akkor még nem is beszéltünk arról a verzióról, ami menő répamobillal utazik, de azok a csomagok is izgalmasak, amik az év összes napján használhatóak tojástartóként. Ha igazi különlegesség kell, akkor most is a Müllert tudjuk ajánlani, egyébként pedig bármelyik hipermarketet, de a kisebb boltok többsége is külön húsvéti részleget alakított ki. 

A galériában mutatjuk, milyen csokoládéfigurák lesznek az idei év slágerei és hol találtuk őket, valamint az is eláruljuk, hogy mennyibe kerülnek. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta