KARÁCSONY

Karácsonyozzon nadrágkosztümben!

2016. december 21., szerda 15:20

Az előző évekhez hasonlóan idén is számos híresség választott kényelmes nadrágkosztümöt a puccos estélyi ruhák helyett a vörös szőnyeges eseményekre. A felvonultatott dizájneregyütteseket elnézve pedig nagy slágernek számít a klasszikus fekete, a virágnyomatos, az ezüst fényű, a retróstílus, a farmer, illetve a pizsamás vonal, és az 50 éve divatban tartott csíkos az olyan celebnők körében, mint például Kristen Stewart, Lady Gaga,Tilda Swinton, Victoria Beckham vagy Zendaya.

Jó hír, hogy az örökzöld, ötven éve divatban tartott szett a karácsonyi szezonban sem fog kikopni a divatból, így bátran kiválthatja vele a kényelmetlen ünneplős ruhát 2016-ban. Jól szabott pantallóból és maszkulin zakóból a fast fashion boltokban sincs hiány, a Mangóban 17.995 forintot kérnek egy fekete galléros fehér blézerért, a H&M-ben 14.990 forint a csíkos nadrág, a Zarában pedig 9995 forintot kérnek egy cigaretta fazonú nadrágért. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják a nadrágkosztümöt az A-listás hírességek és csekkolja le, hogy mit kapni a megfizethetőbb márkaboltokban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta