KARÁCSONY

Karácsonyozzon nadrágkosztümben!

2016. december 21., szerda 15:20

Az előző évekhez hasonlóan idén is számos híresség választott kényelmes nadrágkosztümöt a puccos estélyi ruhák helyett a vörös szőnyeges eseményekre. A felvonultatott dizájneregyütteseket elnézve pedig nagy slágernek számít a klasszikus fekete, a virágnyomatos, az ezüst fényű, a retróstílus, a farmer, illetve a pizsamás vonal, és az 50 éve divatban tartott csíkos az olyan celebnők körében, mint például Kristen Stewart, Lady Gaga,Tilda Swinton, Victoria Beckham vagy Zendaya.

Jó hír, hogy az örökzöld, ötven éve divatban tartott szett a karácsonyi szezonban sem fog kikopni a divatból, így bátran kiválthatja vele a kényelmetlen ünneplős ruhát 2016-ban. Jól szabott pantallóból és maszkulin zakóból a fast fashion boltokban sincs hiány, a Mangóban 17.995 forintot kérnek egy fekete galléros fehér blézerért, a H&M-ben 14.990 forint a csíkos nadrág, a Zarában pedig 9995 forintot kérnek egy cigaretta fazonú nadrágért. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják a nadrágkosztümöt az A-listás hírességek és csekkolja le, hogy mit kapni a megfizethetőbb márkaboltokban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta