KARÁCSONY

Karácsonyozzon nadrágkosztümben!

2016. december 21., szerda 15:20

Az előző évekhez hasonlóan idén is számos híresség választott kényelmes nadrágkosztümöt a puccos estélyi ruhák helyett a vörös szőnyeges eseményekre. A felvonultatott dizájneregyütteseket elnézve pedig nagy slágernek számít a klasszikus fekete, a virágnyomatos, az ezüst fényű, a retróstílus, a farmer, illetve a pizsamás vonal, és az 50 éve divatban tartott csíkos az olyan celebnők körében, mint például Kristen Stewart, Lady Gaga,Tilda Swinton, Victoria Beckham vagy Zendaya.

Jó hír, hogy az örökzöld, ötven éve divatban tartott szett a karácsonyi szezonban sem fog kikopni a divatból, így bátran kiválthatja vele a kényelmetlen ünneplős ruhát 2016-ban. Jól szabott pantallóból és maszkulin zakóból a fast fashion boltokban sincs hiány, a Mangóban 17.995 forintot kérnek egy fekete galléros fehér blézerért, a H&M-ben 14.990 forint a csíkos nadrág, a Zarában pedig 9995 forintot kérnek egy cigaretta fazonú nadrágért. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják a nadrágkosztümöt az A-listás hírességek és csekkolja le, hogy mit kapni a megfizethetőbb márkaboltokban!

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés