KARÁCSONY

Karácsonyozzon nadrágkosztümben!

2016. december 21., szerda 15:20

Az előző évekhez hasonlóan idén is számos híresség választott kényelmes nadrágkosztümöt a puccos estélyi ruhák helyett a vörös szőnyeges eseményekre. A felvonultatott dizájneregyütteseket elnézve pedig nagy slágernek számít a klasszikus fekete, a virágnyomatos, az ezüst fényű, a retróstílus, a farmer, illetve a pizsamás vonal, és az 50 éve divatban tartott csíkos az olyan celebnők körében, mint például Kristen Stewart, Lady Gaga,Tilda Swinton, Victoria Beckham vagy Zendaya.

Jó hír, hogy az örökzöld, ötven éve divatban tartott szett a karácsonyi szezonban sem fog kikopni a divatból, így bátran kiválthatja vele a kényelmetlen ünneplős ruhát 2016-ban. Jól szabott pantallóból és maszkulin zakóból a fast fashion boltokban sincs hiány, a Mangóban 17.995 forintot kérnek egy fekete galléros fehér blézerért, a H&M-ben 14.990 forint a csíkos nadrág, a Zarában pedig 9995 forintot kérnek egy cigaretta fazonú nadrágért. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják a nadrágkosztümöt az A-listás hírességek és csekkolja le, hogy mit kapni a megfizethetőbb márkaboltokban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta