KARÁCSONY

Ilyen mélyre még nem kerültünk karácsonyi daltól

2016. december 11., vasárnap 08:54

Ezekben a napokban nehéz úgy végigmenni egy bevásárlóközponton, hogy ne csendüljön fel legalább egyszer Mariah Carey-től az All I Want for Christmas, amely töretlenül vezeti a karácsonyi dalok letöltési listáját. Megdöbbentő azért, hogy olyan számokat is képes maga mögé utasítani, mint a Last Christmas a Wham!-től, vagy a Jingle Bell Rock Bobby Helms-től, és csak csekély vigasz, hogy Justin Bieber Mistletoe című slágerét is lenyomja. Lássuk be, ami eleinte jól eső és hangulatos, az néhány napon belül könnyen elviselhetetlenné tud válni, vannak, akiket valósággal kiver a víz, ha meghallják valamelyik ünnepi dalt. Ha nem tudja elképzelni, mit élnek át, hallgassa meg az alábbi felvételt, amibe a Buzzfeeden botlottunk bele, és baljós hangulatban valószínűleg felülmúlhatatlanra sikeredett. Minden benne van: ilyen az, ha egy olyan buli hangjai kísértik, amire nem hívták meg, esetleg ha egy régi és kellemes karácsony emlékei visszhangzanak a fejében. Vagy ha épp most jött rá, hogy ön egy karácsonyi horrorfilm mellékszereplője. Tudja, az a karakter, aki tutira meg fog halni már az elején.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta