KARÁCSONY

Itt az újabb karácsonyi merénylet a jó ízlés ellen!

2016. december 10., szombat 12:23

Alig 200 dollárt (vagyis 59 000 forinot)  kell kicsengetniük azoknak, akik a karácsonyi vacsorára Grincs kedvenc cipőjében akarnak átugrani a mamához - adta hírül a jó hírt a Solecollector. A meglehetősen érdekesen kinéző cipő sötét- és világoszöld színű, került bele egy kis vörös, ipő! és a kötelező fehér talp is a helyén van. A csodás tervezői munkát a Reebok dobta piacra, és decembertől kapható. Cipőfűzővel nem kell bajlódni, önkötős a drága, és állítólag igen kényelmes is. Mindenesetre a gyűjtők biztosan imádni fogják, és hamar elkapkodják a menő darabokat. 

Kész!

216 szavazat 130 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta