KARÁCSONY

Ennyire lenyűgözően még soha nem kapcsoltak fel karácsonyi fényeket

2016. december 10., szombat 15:39

Lenyűgözik a rajzfilmekben látott bonyolult és vicces, ám kissé haszontalan szerkezetek, vagyis az úgynevezett Rube Goldberg gépek? Akkor tetszeni fog, amit egy rigai cég, a Scandiweb talált ki karácsonyra. A világrekorder gép terveit október elején kezdte kidolgozni a Scandiweb két munkatársa, majd egyre többen csatlakoztak bele a projektbe, és az önkéntesek segítségével december másodikán sikerült a kísérlet, a 412 lépéses szerkezet segítségével bekapcsolták egy óriás karácsonyfa fényeit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta