KARÁCSONY

Megvan Alex, aki a legmeghatóbb levelet írta a Jézuskának

2016. december 9., péntek 09:16

Megtalálták a 8 éves  Alexet, akit egy ország keresett, miután könnyfakasztó írása kikerült az internetre. A kisfiúról csak annyit lehetett tudni, hogy feltehetően nagy szegénységben él, vannak testvérei, és az anyukája neveli őket. Sokszor hideg szokott lenni náluk,és nagyon örülne ha a Jézuska hozna tejet, kenyeret és Legót. A posztot sokan megosztották, és mint a 444 írja, a kisfiút és családját is megtalálták. Sajnos, amit a gyerek leírt, mind igaz, Alexet és öt testvérét édesanyjuk neveli egyedül, az egyik testvére ráadásul gluténallergiás. 

A család történetéről annyit lehet tudni, hogy mindkét szülő dolgozott, ám belebuktak a lakáshitelbe, és költözniük kellett egy kistelepülésre, ahol tárt karokkal várták a nagycsaládosokat. A gyerekek apja elhagyta a családot, az anyuka pedig elvesztette az állását. A történet terjedésével megjelentek a támogatók, de happy end egyelőre nincs, mert ahogy a 444 írja, a faluban, ahol élnek híre ment a dolognak, és a család attól fél, anyagi helyzetük miatt a gyerekeket elszakítják az édesanyjuktól.Bruckner Zoltán, a Primus Capital nevű befektetési alap alapító-vezetője, aki találkozott a családdal egy alapítványt szeretne létrehozni, melyben a nehéz sorsú családokon segítenének, anyagiakkal és tanácsadással is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta