KARÁCSONY

Prince lenyomta a Télapót

2016. december 8., csütörtök 17:13

Sorra jelennek meg a közösségi oldalakon a fotók arról, hogy a rajongók hogyan állítanak emléket karácsony alkalmából az idén áprilisban elhunyt zenésznek.

Lish Laynette volt talán az első, aki olyan karácsonyfát posztolt, amit Prince ihletett. "Ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy veszítjük el sorra a hozzánk közel álló embereket, és ez mindenkit megvisel. Úgy gondoltam, egy karácsonyfa segít majd elűzni a szomorú gondolatokat. Az, hogy Prince-nek állítsak emléket vele, egy hirtelen ötlet volt, poénnak szántam" - írta Laynette, aki hozzátette, fontos, hogy az ünnepek közeledtével tudassuk szeretteinkkel, hogy mennyire fontosak számunkra, és ezekben a vészterhes időkben fontos, hogy terjesszük a jóságot. A példáját azóta sokan követték, a Mashable pedig összegyűjtötte a legjobbakat.

A Prince-nek emléket állító karácsonyi dekorációk között talál olyat, ami minden apró részletében is a zenészre emlékeztet:

Van, aki a zenészről készült fotókat használta fel díszítésként: 

Pont mézeskalács ne lenne? 

Vagy karácsonyi világítás? 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta