KARÁCSONY

Terhes Mikulás medvét szült

2016. december 4., vasárnap 10:34

Idén is feltérképeztük, milyen mikuláscsomagok között válogathat az, aki csak készen szeretné levenni a polcról, és nem akarja ő nagy gonddal összeállítani. Idén az egyszerűség arat a cégeknél, csak néhány bögre került a kínálatba és plüss állatokat sem pakoltak igazán a csomagokba egy-két kivétellel. Annál menőbbek lettek viszont az adventi kalendáriumok!

Az idei évben a legszembetűnőbb változáson az adventi naptárak mentek keresztül, legalábbis a Müllerben akkorákat talál belőle, hogy az ajtón is alig férnek majd be. Mondjuk az jó kérdés, hogy ki vesz meztelen nős vagy férfis naptárat és eszegeti ki az igéző tekintet mögül a tejcsokit, hiszen a naptár kinyitott ablaka úgy néz ki, mintha kiguvadt volna a modell szeme. Bögrét idén is a Milka csomagból érdemes beszerezni, bár már a Bocitól is kaphat ugyanilyet. A lusták vehetnek egy vödör csokit tele kis tejcsoki Mikulásokkal, a spórolósaknak pedig még mindig azt ajánljuk, hogy a táblás csokikat tegyék a kosarukba. 

A galériában mutatjuk milyen csomagokat találhat a boltokban. 

A legek

A legmegdöbbentőbb: Mikulás, amiben csokimaci van

Új állatok: Karácsonyi malac és ünnepi medve

Legmenőbb adventi naptár: Minden napra másik kindertojás

Legbénább adventi naptár: Hiányos öltözetű modelles

Legfurcsább újdonság: Vadász Mikulás

Legmenőbb újdonság: 3D activity csomag

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta