KARÁCSONY

Lógassa fel a karácsonyfára Nick Cave-et vagy David Bowie-t!

2016. december 4., vasárnap 15:32

Íme! Ha ön, vagy bárki környezetében szereti Nick Cave-et, David Bowie-t, Robert Smith-t,  vagy esetleg Siouxsie Sioux-t, nem is lehet kérdés, hogy megdobogtatják-e a szívét a által tervezett különleges karácsonyfadíszek.

Kedvenc sztárjaink „homályos karácsonyi emlékek és szóviccek” formájában tekintenek majd a szerencsés megrendelőkre szenteste – legalábbis ahogy az alkotó fogalmaz. Siouxsie Sioux például A Grincs című karácsonyi meséből ismerős Cindy Lou Who karakterévé alakul, Morrissey az 1974-es ikonikus karácsonyi animációs film, Mikulás szabadságon két karakterévé változik, így lesz belőle "Snow Mozzer és Heat Mozzer". Az Oingo Boingo korábbi frontembere, Danny Elfman "Elfman on the Shelfman"-ként tűnik fel, visszautalva a 2004-ben megjelent gyerekkönyvreA karácsonymanó meséjére (The Elf on the Shelf). David Bowie egyszerűen csak David Snowie lesz, Nick Cave pedig a Mikulás bőrébe bújik és Saint Nick-ként látjuk viszont. 

Matthew Lineham hajlítható gumiból készült karácsonyfadíszeit 10 dollárért megvásárolhatjuk. Ha tehát különleges ajándékot keres, ez egy jó megoldás lehet, hiszen a 80-as évek ikonjai valószínűleg nem mennek ki egyhamar a divatból.

Ornaments–10-OrnamentSeta
Fotó: Matthew Lineham
89 szavazat 120 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta