KARÁCSONY

Így halnak meg a fenyők a boldog karácsonyért

2016. december 3., szombat 13:37

Nem hazudnak a szirupos hollywoodi karácsonyi filmek: az Egyesült Államokban tényleg egy komplett iparág rendezkedett be a Jézuskát Mikulásra lecserélő ünnep kiszolgálására. Pennsylvania államban például 15 000 családi farmgazdaság él csak abból, hogy karácsonyfának való fenyőket nevelnek fel és vágnak ki minden év novemberében.

A nagyüzemi karácsonyfaipar nagyjából 100 ezer amerikainak nyújt egész éves munkát és megélhetést a Nemzeti Karácsonyfaszövetség adatai szerint - mert hogy náluk ilyen is van, National Christmas Tree Association néven.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta