KARÁCSONY

Mikor volt utoljára ennyire boldog?

2016. december 2., péntek 17:17 |

Gondolkozzon kicsit: mikor örült utoljára valaminek felhőtlenül? Mikor érezte azt legutóbb, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van és adott világ a lehetséges világok legjobbika, máskülönben nem lett volna észszerű Istennek, hogy egyáltalán megteremtse?

Na, ha önnek se jut eszébe hirtelen semmi, akkor csak nézze meg ezt a képet, és derüljön fel: nem tehetünk semmit, ránk is átragad az aranyos kisbaba felhőtlen öröme, aki először lát Mikulást. Nézze meg a többieket is az albumban: mi más lenne a karácsonyi hangulat, ha nem ez?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta